Blog

Hoera, ik heb een nieuwe telefoon: Samsung S10

In Londen kwam ik erachter dat mijn telefoon (Samsung S6) echt zijn laatste uurtjes in was gegaan. De batterij begaf het halverwege de dag op de mooiste plek, waardoor ik niet eens foto’s kon maken. Eenmaal op het plein bij Piccadilly Circus werd er grappig genoeg ook nog eens een reclame getoond van de nieuwste Samsung telefoon; de S10. Vanuit Londen heb ik meteen de telefoon besteld en eenmaal thuis was ik weer goed bereikbaar. Ook maak ik eindelijk weer lekker veel foto’s met plezier, omdat de camera fantastisch is. Ik vertel je meer over mijn nieuwe telefoon!

Afscheid van mijn oude telefoon

Op de foto zie je nog mijn oude liefde, de Samsung S6. Jaren heb ik er plezier van gehad en heeft hij werkelijk alles weten te overleven. Van een val op de stoep tot en vlieg moment van de trap en zelfs een duikje in de appelsap van Lucas. Op zich is het dan ook niet zo gek als je dit zo leest, dat er een barst zat in de lens van de camera… En zelfs toen waren de foto’s nog hartstikke prima, dus ik kan alleen maar vol lof spreken over mijn oude telefoon. Toch heeft het iets treurigs om een voorwerp dat je zo lang bij je hebt in te ruilen voor een nieuw exemplaar. Het is tegelijkertijd fantastisch: je merkt op hoe toekomstproof je weer bent met een nieuwe telefoon vol toffe eigenschappen en nieuwe technische snufjes. Ik ben zeer dankbaar dat mijn oude telefoon mij door dik (zwanger van Lucas) en dun heeft gesteund, het was een feestje om er dagelijks zoveel gebruik van te kunnen maken.

Wennen aan mijn nieuwe telefoon: Samsung S10

Geweldige camera’s (meervoud inderdaad!), een batterij die lekker lang meegaat, heel veel geheugen en een supersnelle installatie zorgden ervoor dat ik mega enthousiast werd bij het gebruiken van mijn Samsung S10. De vooruitgang is ongekend en ik heb er nu elke dag plezier van. Het was wel even wennen om onderin geen knopje meer te hebben, maar het formaat is perfect en je went er zo snel aan. Echt heel gaaf om nu deze telefoon te hebben en dagelijks te genieten van de te gekke specificaties. In Oostenrijk heb ik er ook zoveel mooie foto’s kunnen maken, dat de camera eigenlijk overbodig werd! Mijn Samsung S10 hoop ik heel lang te kunnen gebruiken, er zit ook een prachtig cognac kleurig telefoonhoesje om zodat hij wordt beschermd tegen ons ruwe gebruik haha. En met ons bedoel ik die van Lucas en mij, want onze kleine man vindt het hilarisch om er nep telefoontje mee te plegen. Ik heb ook dit keer weer gekozen voor een Sim only, zodat mijn maandelijkse kosten laag blijven en ik heb er geen seconde spijt van. Ik vond het heel jammer dat ik in Londen deze telefoon nog niet had, anders had ik er meer toffe foto’s mee kunnen maken, maar wat een verrijking om er nu wel van te kunnen genieten. Mocht je trouwens meer willen lezen over mijn Londen stedentrip, bekijk dan hier het artikel. Ik hoop dat je het leuk vond om over mijn nieuwe telefoon te lezen en de foto’s die je de komende tijd weer ziet verschijnen zijn er mee gemaakt!

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.