Blog

Hoera, er staan 1500 artikelen op ByDagmarValerie.nl!

By Dagmar Valerie eerste kwartaal onderneming

Wauw, wat een mijlpaal! Ik zag opeens dat ik meer dan 1500 artikelen op ByDagmarValerie.nl heb gepubliceerd de afgelopen jaren. Toen ik begon met bloggen had ik nooit voor mogelijk gehouden dat ik na al die tijd nog steeds met zoveel enthousiasme en plezier nieuwe content zou creëren voor mijn website. Echt heel gaaf om te ontdekken dat er al zoveel artikelen op mijn blog zijn gepubliceerd. Natuurlijk kwamen deze artikelen niet uit de lucht vallen, ik heb veel uren (tot diep in de nacht) geschreven om de artikelen op tijd te kunnen publiceren. In het begin verschenen er dagelijks artikelen op mijn blog, nu kan je elke werkdag een nieuwe blogpost verwachten. Wist je dat ik gemiddeld genomen een artikel van 500+ woorden schrijf? Als je dat vermenigvuldigt met 1500 dan kom je uit op 750.000 woorden! Dat zou pas een dik boek worden als je al mijn blogpost zou bundelen…

De veranderingen op mijn website

Toen ik begon met mijn blog ByDagmarValerie.nl vond ik het geweldig om te schrijven over fashion, beauty, boeken en reizen. Positiviteit en persoonlijke ontwikkeling kregen de hoofdrol op mijn website. Door de jaren heen is mijn website met mij meegegroeid. Zo kan je de artikelen teruglezen waarin ik schreef over het samenwonen, het kopen van ons eerste huis, de weg naar het trouwen toe en onze zwangerschap. Ook kan je lezen over de geboorte van ons gezin, de mijlpalen die ik deel over Lucas en hoe ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Ik focus mij nu nog meer op het moederschap, het ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan je nog regelmatig lifestyle artikelen op mijn website verwachten, omdat ik het heerlijk vind om anderen te inspireren en te informeren over interessante boekentips, hotspots en mooie plekken die echt het bezoeken waard zijn.

Nog steeds zoveel inspiratie!

Na 1500 artikelen ben ik nog steeds niet uitgeschreven en staat mijn contentkalender vol met allerlei ideeën voor artikelen die ik graag wil uitwerken. Tot in de late uurtjes schrijven doe ik niet meer, want ik wil de volgende dag ook net zo soepel uit mijn bed kunnen springen met voldoende energie. Toch spendeer ik nog wekelijks veel uren aan mijn website, omdat ik geniet van de interactie met lezers en het creëren van nieuwe artikelen. Ook vind ik het ontzettend bijzonder dat ik de afgelopen jaren zoveel mooie samenwerkingen mocht (en nog steeds mag) aangaan met toonaangevende merken en bedrijven. Zo mocht ik samenwerken met HEMA, Zalando, IKEA, Blokker, OPI, Happy Socks, Dove en uiteenlopende uitgeverijen. Ook ben ik op persreis geweest voor mijn website naar het Gardameer, Turijn, Milaan, Antwerpen en Oostende. Ik heb zoveel lieve mensen mogen ontmoeten dankzij mijn website, maar ook toffe events bezocht en onvergetelijke ervaringen opgedaan. Ik mocht zelfs leren surfen voor mijn blog in de Noordzee, hoe gaaf is dat?!

Dank je wel dat je mijn artikelen leest

Het bloggen op mijn website heeft mij ontzettend veel moois gebracht de afgelopen jaren en ik hoop er nog veel plezier door te mogen beleven. Ik wil je bedanken voor jouw trouwe bezoekjes aan ByDagmarvalerie.nl, het lezen en het fijne contact. Dank je wel dat je de tijd en moeite neemt om mijn artikelen te lezen die ik met veel liefde schrijf. Jouw bezoek betekent heel veel voor mij!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.