Blog

Hoera, een nieuwe lay-out voor ByDagmarValerie.nl!

nieuwe lay-out bydagmarvalerie.nl

Ik zie, ik zie wat jij ook ziet en het is… EEN NIEUWE LAY-OUT! Yes, ik ben ongelooflijk blij om dit geweldige nieuws met je te kunnen delen. Anne van StudioSolveig.nl heeft indrukwekkend werk geleverd om dit prachtige eindresultaat neer te zetten. Ik ben haar ongelooflijk dankbaar voor de mooie uitstraling van mijn blog en website, waardoor ik er weer heel lang plezier door mag ervaren. En jullie hopelijk ook!

Ik ben ontzettend onder de indruk van deze nieuwe lay-out, Anne heeft ervoor gezorgd dat mijn website weer een frisse en meer volwassen uitstraling heeft gekregen. Het past heel erg goed bij de onderwerpen waarover ik wil schrijven en hoe ik de stukken wil presenteren. Terwijl ik met slechts een paar vage suggesties kwam, maakte Anne er zo’n geweldig geheel van. Heb je bijvoorbeeld al een kijkje genomen op de boekenpagina? Daar kijk je tegenwoordig je ogen uit en kan je veel makkelijker door honderden recensies scrollen! Ook de kleuren vind ik fantastisch, net als de manier waarop de foto’s eruit springen. Het is echt een geheel en het voelt alsof het zo had moeten zijn. Puzzelstukjes zijn op de juiste plek gevallenen en ik hoop dat het jouw leesplezier mag bevorderen.

Ik geniet er zelf ook met volle teugen van dat de site na al die jaren nog steeds met mij mee mag groeien. Ik had het nooit gekund zonder talentvolle Anne die achter de schermen ervoor heeft gezorgd dat mijn website al die tijd al zo’n mooi visitekaartje en platform mag zijn. Een plek waar tienduizenden reacties zijn achtergelaten, met veel unieke bezoekers per maand en lieve lezeressen die mijn artikelen al jaren lezen. Ik schrijf nog steeds met veel passie en plezier en nu ik een nieuwe lay-out heb, haal ik er nog meer energie uit. De uitstraling past heel mooi bij wat ik wil overbrengen en ik kijk uit naar alle artikelen die gepubliceerd gaan worden. Mocht je leuke tips en suggesties hebben waarover je graag meer zou willen lezen, alle input is meer dan welkom!

Ik wil heel graag Anne van StudioSolveig.nl in het zonnetje zetten, want wat is het een feestje om nu op ByDagmarValerie.nl te komen! Oneindig dank je wel voor deze mooie lay-out en het enthousiasme waarmee je zulke indrukwekkende eindresultaten creëert. Ik verheug mij erop om lekker veel te blijven bloggen en mooie content te maken.

Wat vind jij van mijn nieuwe lay-out?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.