Blog

Hieperdepiep hoera! Ik blog 6 jaar op ByDagmarValerie.nl

Wat een feestje! Ik blog al 6 jaar op ByDagmarValerie.nl met ongelooflijk veel plezier en passie. Er staan meer dan 1600 artikelen online, jullie hebben meer dan 35.000 reacties achtergelaten in de afgelopen jaren en recent heeft mijn site een nieuwe lay-out gekregen waar ik heel erg blij mee ben. Toen ik in 2013 begon, had ik nooit verwacht dat 6 (!) jaar later het bloggen nog steeds zo’n grote rol zou spelen in mijn leven. Sterker nog: mijn site is zelfs uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor al jullie support de afgelopen jaren, want juist door jullie betrokkenheid is het (schrijf)plezier nooit verdwenen. Ik verheug mij op de toekomst en kijk uit naar alle interactie, publicaties en mooie content om te creëren.

In de afgelopen 6 jaar dat ik blog, hebben zich gigantische veranderingen voorgedaan. Zowel privé als zakelijk is er weinig hetzelfde gebleven. Ik heb de stap gemaakt om als ondernemer werkzaam te zijn, waarbij mijn blog een belangrijke rol speelt. Veel bloggers zijn overgestapt naar YouTube, omdat videobeelden enorm in populariteit zijn gestegen. Logisch ook, het is geweldig om filmpjes te zien alleen ligt mijn hart nog altijd bij het schrijven. Daardoor heb ik het bloggen nooit los kunnen laten, waarbij de interactie via de comments voelt als een extra cadeautje om te mogen ontvangen. In de 6 jaar dat ik blog mocht ik geweldige mijlpalen bereiken, waaronder de persreis met mijn gezin naar het Gardameer. Het vormde de kers op de taart om hier met mijn gezin te genieten en samen quality-time door te brengen op deze prachtige plek.

Privé heb ik jullie de afgelopen jaren meegenomen in de avonturen die we mochten beleven. Van verkering naar samenwonen, van samenwonen naar een huis kopen, trouwen, de zwangerschap en de geboorte van ons gezin. In de toekomst verheug ik mij erop om nog meer mooie momenten met jullie te kunnen delen! Ik ben nog lang niet uitgekeken op het bloggen en ik vind het heerlijk om content te creëren en deze met jullie te delen. Daar word ik zelfs na 6 jaar bloggen nog steeds erg blij van!

Ik hoop jullie ook in de toekomst te kunnen blijven verwelkomen op mijn site. Dank je wel voor het volgen en lezen van mijn artikelen en op naar… de volgende 6 jaar? Let’s do this!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.