Blog

Dit najaar ga ik werken aan deze plannen voor mijn onderneming

Yes, ik heb zoveel zin om weer lekker aan de slag te gaan met al die mooie opdrachten en projecten voor mijn bedrijf! De maand augustus heb ik goed benut om lekker op te laden, vakantie te vieren, na te denken over processen binnen mijn bedrijf en te werken aan te gekke klussen die op mijn pad kwamen op het gebied van marketing, schrijven en redigeren. Het leek mij gezellig om je even bij te praten wat ik eigenlijk van plan ben om dit najaar te gaan doen met mijn onderneming en waar ik nu sta als ondernemer. Lees je mee?

Marketeer en tekstschrijver

Dankzij Anne heb ik een frisse start gekregen deze maand voor mijn onderneming, want ze publiceerde mijn nieuwe lay-out voor mijn website ByDagmarValerie.nl! Wat ben ik daar onwijs blij mee en het resultaat sluit perfect aan bij de wensen en ideeën die ik had. Het voelde tegelijkertijd ook als een mooie start om te kijken naar mijn doelen en plannen voor mijn bedrijf. Het geeft veel energie om toe te werken naar nieuwe kansen en mogelijkheden, waarbij ik als ondernemer met mijn onderneming mag blijven groeien. De komende periode blijf ik het werken in mijn bedrijf én aan mijn bedrijf goed combineren. Ik neem de tijd om nieuwe ontwikkelingen door te maken en te blijven leren door middel van praktijkervaring en theorie. Als marketeer werk ik met veel plezier voor toonaangevende merken en als tekstschrijver ben ik ook breed inzetbaar. Samenwerken doe ik heel graag met Anne, waardoor we onze kennis en ervaring kunnen bundelen om voor nog meer impact te zorgen.

Samenwerken met Anne van StudioSolveig.nl

Samen met Anne bieden we mooie en vooral complete pakketten aan gericht op ambitieuze ondernemers die graag een website of webshop willen lanceren. We zorgen voor een zorgeloze en vliegende start van A tot Z zodat jouw droomsite aan al jouw wensen mag voldoen. Het neerzetten van een geheel nieuwe huisstijl of het uitbouwen van een leeromgeving behoort ook tot de samenwerkingsvormen waar we ons graag voor inzetten. Ook begeleiden we opdrachtgevers bij het schrijven en publiceren van e-books dankzij onze ervaringen op het gebied van vormgeving, schrijven, redigeren en marketing. Mocht je er meer informatie over willen ontvangen, dan kan je mij altijd een berichtje sturen of een kijkje nemen op StudioSolveig.nl voor meer inspiratie.

Werk van mij als illustrator

Naast de werkzaamheden als tekstschrijver en marketeer, ga ik ook werken aan mijn portfolio als illustrator. Ik heb de smaak met aquarel helemaal te pakken en het is mijn droom om te kijken hoe ver ik kan komen met mijn werk. Sinds vorig jaar ben ik het aquarelleren serieuzer gaan aanpakken en het geeft mij veel rust, plezier en ontspanning om iets moois te creëren met deze materialen. Dit najaar ga ik dan ook consequent werken aan mijn portfolio om toe te werken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en kansen voor mijn bedrijf in het nieuwe jaar op dit gebied. Ik heb er onwijs veel zin in!

Mijn website als onderdeel van mijn bedrijf

Je leest misschien sinds kort of wellicht al jaren mijn blog. Ook mijn site is onderdeel van mijn onderneming en ik werk regelmatig samen met toonaangevende merken. Ik schrijf reviews en advertorials waar ik bijvoorbeeld een passende vergoeding voor ontvang. Toen ik zes jaar geleden begon met bloggen, had ik nooit verwacht dat het nu een onderdeel zou kunnen zijn van mijn bedrijf. De komende periode wil ik graag meer en vaker artikelen schrijven, ik beleef nog altijd onwijs veel plezier tijdens het creëren van content en ik verheug mij op het publiceren van mooie artikelen.

Heb jij mooie plannen gemaakt voor jouw loopbaan of onderneming de komende periode? Waar zou je graag in willen groeien of welk onderwerp lijkt je interessant genoeg om je erin te verdiepen? Heel veel succes en plezier toegewenst tijdens de ontwikkelingen die je door mag maken!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.