Blog

Dit kan je verwachten van ByDagmarValerie.nl in 2020

nieuwe lay-out bydagmarvalerie.nl

Lieve allemaal, met veel liefde en plezier schrijf ik al sinds 2013 op ByDagmarValerie.nl. Ongelooflijk dat dit jaar het 2000e artikel door mij geschreven zal worden! Als je al die artikelen zou bundelen (met een gemiddelde van 600 woorden) dan zou het een flink boekwerk zijn. Mijn enthousiasme en schrijfflow zet ik heel graag in om ook dit jaar weer inspirerende, nieuwe, verrijkende en gezellige content te creëren. Ik vertel je heel graag wat je in 2020 kunt verwachten van mijn site en ik ben je dankbaar voor elk bezoek!

Misschien volg je mij al een tijdje of wellicht pas recent, maar wat ben ik blij dat je mijn artikel leest. Het bloggen geeft mij veel energie en ik vind het een bijzondere gedachte dat je de tijd en moeite neemt om mijn teksten te lezen. Veel dank daarvoor! Het leek mij leuk om met jou te delen wat je kunt verwachten in het nieuwe jaar van mijn website, want ik zou het geweldig vinden om je ook het komende jaar regelmatig te kunnen verwelkomen. Allereerst wil ik graag delen dat ik heel graag wil blijven bloggen. Ik ben mij ervan bewust dat de verschuiving naar Youtube niet voor niets is geweest, maar mijn liefde voor schrijven en het creëren van content middels woorden is een blijvertje. Van jongs af aan is het mijn droom om te schrijven en ByDagmarValerie.nl is een perfecte plek geworden om mijn content met jou te kunnen delen. Wist je dat het afgelopen jaar elke werkdag een nieuw artikel online is gekomen? En er ook in de weekenden vaak nieuwe content voor je klaarstaat? Wat ben ik trots dat dit is gelukt. Ook in 2020 hoop ik elke werkdag interessante en vooral relevante blogs te kunnen publiceren waar je blij, verrijkt of geïnspireerd door mag worden.

Ik schrijf dolgraag over mijn dagelijkse bezigheden en mijn inzichten. Ik neem jullie al jaren mee in mijn persoonlijke ontwikkeling en dit jaar mag ik voor de tweede keer moeder worden. Over de zwangerschap en moederschap vind ik heel fijn om te schrijven. Mijn hart stroomt over van liefde voor mijn gezin en ik vind het erg interessant om te groeien in de rol van moeder. Juist die ervaringen en leuke mama musthaves deel ik graag op mijn site. Ook schrijf ik graag over het ondernemerschap, uitjes en reizen en boekentips. Op mijn site kan je steeds meer duurzame tips lezen en ik vertel meer over mijn weg om illustrator te worden. Zou je graag meer willen weten en lezen over bepaalde onderwerpen? Alle suggesties zijn altijd welkom en wie weet verwerk ik jouw input binnenkort in een artikel.

Je kunt op mijn site ByDagmarValerie.nl in 2020 dus elke werkdag een nieuw artikel verwachten, ook als mijn verlof is begonnen aangezien ik geniet van een gigantische schrijfflow. Er staat ook in de periode na mijn bevalling genoeg content voor je klaar om elke werkdag te kunnen lezen over onderwerpen als selfcare, reizen, happiness, budgetteren, creativiteit en natuur. Ik hoop dat je veel leesplezier mag ervaren op mijn site in 2020 en ik heet je ook in dit nieuwe jaar van harte welkom. Veel dank dat je mijn blogs leest!

Waar zou jij graag een artikel over willen lezen?

Warme groetjes en veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.