Blog

Dit kan je verwachten van ByDagmarValerie.nl in 2019

Terwijl ik dit artikel schrijf, is ‘mijn blog brainstorm’ met me, myself and I volkomen uit de hand gelopen qua tijd. Ik kreeg zo’n inspiratieflow dat het mij even niet zoveel kan schelen dat over een (te) korte tijd, mijn wekker af zal gaan. Ik hoop dat je het heel erg leuk gaat vinden wat ik met mijn blog ByDagmarValerie.nl in 2019 wil doen en ik deel graag de richting die ik op zou willen met jou. De afgelopen tijd zijn veel bloggers gestopt met schrijven, hebben zij andere keuzes gemaakt of liggen hun prioriteiten op een ander vlak. Dat is heel erg begrijpelijk, het bloggen heeft een geweldige piek gekend maar inmiddels zijn er ook andere platforms die een groot publiek aanspreken. Toch geniet ik zelf ook ontzettend van andere bloggers en waardeer ik het enorm dat je mijn blog leest! Daarom vond ik dit begin van het nieuwe jaar een mooi moment om met een frisse blik naar mijn website te kijken en te bepalen wat ik graag voor content met je wil delen en ga maken in 2019. In dit artikel vertel ik je graag meer over de onderwerpen, de frequentie en wat je van mijn artikelen kunt verwachten. 

Hoe mijn blog is ontstaan

Mijn blog is ontstaan uit liefde. Ik voelde altijd al de drang om te schrijven en content te creëren, dankzij het internet kan ik met alle warmte, inspiratie en passie mijn website door middel van dagelijkse artikelen een persoonlijke en inspirerende invulling geven. Dat ik met mijn blog duizenden lezeressen mag bereiken vind ik echt een eer en daarom vind ik het extra belangrijk om passende content zorgvuldig te blijven maken. Met mijn blog heb ik heel veel mooie kansen gekregen die ik zonder mijn website niet zou ervaren. Denk aan het bijwonen van events en lanceringen, het ontvangen van bepaalde producten, de persreizen maar nog belangrijker: het ontmoeten van Anne en andere (blog)vriendinnen. Wist je dat Anne en ik samenwerken met én voor ambitieuze ondernemers? Anne is daarbij verantwoordelijk voor de vormgeving en het bouwen van de site en/of webshop en ik schrijf de content voor de ondernemers en coach hen bij een vliegende start van hun bedrijf. Ook dit vormt een kans die ik zonder mijn website nooit had kunnen doen, want dan zou ik Anne niet eens kennen! Een onwerkelijke gedachte en dat maakt het hebben van mijn blog extra bijzonder. Ik vind het ook ongelooflijk speciaal dat jij – lieve lezer- mijn website bezoekt en deze artikelen leest. Jij vormt de motivatiebron en drijfveer dat ik mijn website blijf vullen met nieuwe artikelen, ik ben je heel dankbaar dat ik je ook in 2019 weer mag verwelkomen.

De onderwerpen in 2019

Mijn blog is de afgelopen jaren met mij meegegroeid, net zoals jij dat als lezer ook hebt gedaan. Daardoor zijn de onderwerpen die ik in het nieuwe jaar onder de aandacht wil brengen via ByDagmarValerie.nl daarop afgestemd. Zo wil ik heel graag blijven schrijven over reizen en boeken. Ik geniet volop van het ontdekken van nieuwe plekken en hou van inspirerende must reads die je vooruit mogen helpen. Die tips, ervaringen en belevenissen deel ik daarom heel graag met jou via mijn blog. Ook vind ik het mooi om persoonlijke artikelen af te wisselen met artikelen over geluk en groei. Bijvoorbeeld op het gebied van werk (ondernemerschap), gezin, sociale activiteiten en je eigen ontwikkeling. Ik zal vast eens hier en daar een uitstapje maken qua onderwerp, maar over het algemeen zijn dit de onderwerpen die je vaker terug gaat zien. Met meer dan ooit blogervaring, warmte en plezier geschreven!

Wat kan je verwachten van de artikelen

Dat de artikelen zijn geschreven met veel zorg, liefde en aandacht. Ik werk inmiddels al jaren met veel bevlogenheid en warmte aan de artikelen van mijn website, maar ik hoop dit jaar mijn ervaringen, tips en inzichten met betrekking tot de onderwerpen mee te kunnen geven op een toegankelijk en praktisch niveau. Dat je na het lezen van een artikel echt het idee hebt: hier kan ik direct of straks wat mee. Ik verwacht elke werkdag een nieuw artikel op mijn blog te kunnen publiceren, uitzonderingen daargelaten, en aan inspiratie geen gebrek: ik heb namelijk zojuist maar liefst 88 (!) ideeën genoteerd voor artikelen die ik nu allemaal tegelijk zou willen uitwerken. Echt waar, ik zal niet snel stoppen vanwege een tekort aan blogonderwerpen haha.

Mijn blog is een onderdeel van mijn onderneming en als ondernemer met een gezin is het ook voor mij belangrijk om de koelkast gevuld te mogen houden. Daarom ga ik graag samenwerkingen aan met bedrijven waarmee ik als persoon ook een klik ervaar en die goed voelen voor zowel mij als blogger en de website, maar nog belangrijker; voor jou als lezer. De samenwerkingen die ik aan zal gaan in 2019 zullen net als ik in eerdere jaren heb gedaan op een manier worden gepresenteerd waardoor je er als lezer geen hinder door mag ondervinden. Ik ga zoals altijd ontzettend mijn best doen om alle artikelen met evenveel liefde, warmte, bevlogenheid en passie invulling te geven. Ik bruis van de inspiratie en de lijst met artikelen die ik heel graag wil uitwerken in dit nieuwe jaar is ontzettend lang; ik verheug mij erop om de content met je te kunnen delen.

Ik wil je hartelijk bedanken voor het volgen van mijn blog, ik blijf het een eer vinden dat je mijn artikelen leest en al je suggesties, tips en ideeën zijn altijd welkom. Ik werk het graag uit zodat je veel leesplezier mag blijven ervaren op ByDagmarValerie.nl. Het is al sinds 2013 een speciaal plekje op het internet en dit jaar hoop ik dat je de warmte waarmee ik mijn artikelen schrijf extra mag voelen. Enjoy!

Waarover zou je graag willen lezen in 2019 op mijn blog? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.