Blog

De lancering: onze webshop Wonderzoet!

Wonderzoet webshop lancering

Al erg lang lopen we met het idee rond om zelf een webshop te starten. Vandaag lanceren we – Anne & Dagmar – met veel passie, plezier en liefde onze webshop Wonderzoet! We zijn ontzettend trots en blij dat we dit mooie nieuws met jou kunnen delen en we werken achter de schermen aan toffe collecties en producten die binnenkort ook verkrijgbaar zullen zijn. Voor nu staan alvast de Sinterklaas en Kerst collectie van Wonderzoet in de webshop om deze gezellige tijd te voorzien van liefdevolle printables. De komende periode delen we regelmatig onze nieuwste items, waaronder een speciale lijn met producten op het gebied van ‘Posiliever’: positiever en liever zijn voor jezelf. Ik kan niet wachten om het je te laten zien! Met onze collecties willen we de wereld een beetje mooier maken. Daarom hebben we onze stijlvolle en hartverwarmende Wonderzoet producten met aandacht en plezier ontworpen. Deze stijlvolle cadeautjes voor jezelf én anderen, maken stuk voor stuk bewust om te genieten van het nu. Het leven beleven, gunnen we je van harte toe. Met onze Wonderzoet collectie willen we je meegeven dat we door klein en groot geluk worden omringd. Laten we verwonderen en bewonderen!

Onze webshop Wonderzoet

De wereld een beetje mooier maken met stijlvolle en hartverwarmende producten die we met liefde creëren. Dat is onze missie van Wonderzoet. De Wonderzoet collecties zijn met veel aandacht en plezier ontworpen en geproduceerd om jezelf én anderen blij te maken. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle cadeautjes voor jong en oud waarbij verwonderen en bewonderen centraal staan.

Over het team van Wonderzoet

Anne en ik zijn de founders van Wonderzoet, naast vriendinnen zijn wij ambitieuze ondernemers die deze webshop met veel enthousiasme runnen. Het was altijd al een droom van ons om een eigen collectie te ontwerpen en te produceren; nu versterken wij elkaar door onze krachten te bundelen. Ik ben de illustrator van Wonderzoet en ik geniet met volle teugen van het creatieve proces om sfeervolle elementen, hartverwarmende teksten en inspirerende ontwerpen te creëren. Daarnaast help ik anderen graag vooruit als tekstschrijver, marketeer en coach. Mijn missie? Don’t go through life, grow through life. Anne vult mij geweldig aan en andersom; samen vormen wij het betrokken Wonderzoet team dat graag de verwachtingen van klanten overtreft.

wonderzoet bshop dagmar anne

Anne is een zeer getalenteerde vormgever en is een absolute heldin als het gaat om het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Haar favoriete bezigheid? Een droomwebsite opleveren aan haar opdrachtgever. Kijk voor meer informatie en inspiratie op StudioSolveig.nl wanneer je interesse hebt in het lanceren van jouw droomwebsite of webshop. Anne heeft oog voor detail en maakt een prachtig geheel van zowel losse hersenspinsels als concrete ideeën. Ook denkt zij met haar proactieve werkwijze graag mee om tot de gewenste resultaten te komen. Wil je bijvoorbeeld een ontwerp op maat bestellen in de stijl van Wonderzoet? Wij kunnen niet wachten om meer voor je te kunnen betekenen! In de tussentijd werken we met veel plezier aan nieuwe ontwerpen, printables, illustraties en producten om de Wonderzoet collectie uit te breiden. We hebben nog zoveel ideeën, maar staan ook zeker open voor jouw input. Stuur je ons een mailtje (contact@wonderzoet.nl) als we meer voor je kunnen betekenen? We werken graag in teamverband, maar staan altijd open voor kansen waardoor we nog meer Wonderzoet liefhebbers kunnen verblijden.

Welkom in onze Wonderzoet webshop!

Wonderzoet webshop lancering korting

Geniet van 10% korting op jouw bestelling met kortingscode ‘WonderzoetWeekend10’ | Geldig t/m zondag 1 december 23:59

De komende periode vertel ik je heel graag meer over het runnen van onze Wonderzoet webshop, nieuwe producten die we lanceren, de illustraties die ik met veel liefde maak en meer. Het is een droom die uitkomt om de webshop nu officieel te kunnen delen met jullie. We hebben hard naar deze lancering toegewerkt en aan ideeën geen gebrek; we zijn trots en blij dat we de collecties de komende periode aan jullie kunnen laten zien waar we de afgelopen tijd aan hebben gewerkt. Neem een kijkje in de webshop en ik ben heel erg benieuwd naar jullie eerste indruk!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram</p

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.