Blog

De best gelezen artikelen van 2018

Hieperdepiep hoera! Het is tijd om terug te blikken op een onvergetelijk blogjaar. In 2018 kwamen er heel veel artikelen online (bijna elke werkdag nieuwe content) en daar ben ik best een beetje trots op. Het schrijven en creëren van nieuwe artikelen deed ik met veel liefde en plezier. Ik hoop dit jaar met nog meer passie en bevlogenheid te werken aan artikelen die aansluiten bij jouw wensen op mijn blog ByDagmarValerie.nl. Over mijn online plannen voor 2019 heb ik hier een artikel over geschreven. Nu is het tijd om voor de laatste keer terug te blikken op 2018, het jaar waarin ik genoten heb van jouw bezoeken, het schrijven van de artikelen en de inspiratie die ik keer op keer vond om de blogs te publiceren. Kijk en lees je mee welke artikelen erg populair waren in 2018 op mijn blog?

   • Mijn ervaringen met het Kobo Plus abonnement
    Yes, hoe ik het onbeperkt lezen ervaar met mijn Kobo Plus abonnement is een heel goed gelezen artikel. Waarom? Omdat hij erg goed scoort in Google en je bij het zoeken naar het abonnement meteen stuit op mijn review. Daardoor ontdekken veel lezeressen mijn blog en ontdekken ze hoe ik het lezen via het abonnementensysteem ervaar. Erg leuk dat het artikel op deze manier zo populair is geworden!
   • Boekreview – 12 maanden zwanger van Wil & Tien
    De populairste boekreview gaat in 2018 naar… 12 maanden zwanger geschreven door YouTubers Wil & Tien! Het artikel werd door deze dames via Instagram gedeeld en via hun Swipe up functie leverde dat een gigantische piek op in mijn bezoekersaantallen. Superlief en leuk natuurlijk! Ik heb het boek met veel plezier gelezen en met nog meer liefde het artikel gedeeld. Wat ben ik trots op deze mijlpaal die ze hebben bereikt. Ik volg Wil & Tien al jaren en daarom vond ik het extra leuk om het boek te bestellen.
   • Lucas kan steeds beter praten en zingen
    Ah kijk nou toch hoe lief! Lucas ontdekte hoe hij kan zingen en het lukt hem ook om steeds beter te praten. Een artikel over zijn ontwikkeling wordt altijd erg goed gelezen en ik vind het ook heel lief hoe betrokken jullie altijd zijn. Dank je wel! Inmiddels is het een echte praatjesmaker en zingt hij enthousiast mee met… vooral carnavalsliedjes! Ook Juf Roos mag niet ontbreken en liedjes van Jokie & Jet. Het is dus extra gezellig in huis!
   • Fibromyalgie update – Leven met chronische pijn
    Het artikel over mijn lichamelijke klachten en hoe ik ermee om ga is erg goed gelezen. Veel lezeressen vinden het interessant om te lezen hoe het nu gaat nu ik deze klachten combineer met het moederschap en ondernemerschap. Ook zijn er helaas veel lezeressen die vergelijkbare klachten ervaren. Als je vragen hebt over Fibromyalgie dan hoor ik het graag, zodat ik met je mee kan denken en mijn ervaringen met je kan delen. Soms kan een stukje herkenning de klachten iets verlichten en als er een manier is om je te ondersteunen dan doe ik dat met alle liefde.
   • Een onvergetelijke tijd in Gent!
    Nog een must read die erg goed scoort in Google is het artikel over een weekend Gent. In dit artikel deel ik heel graag mijn hoogtepunten en de bezienswaardigheden die ik absoluut kan aanraden als je in de buurt bent. Ik ben verliefd op Gent, wist je dat we zelfs hebben overwogen om er te gaan wonen? Ik hoop dat we er gauw weer naartoe kunnen, dit keer met Lucas erbij. Zin in!
   • Mijn e-book Het jaar waarin ik… werd gelanceerd 
    Speciaal voor het nieuwe jaar lanceerde ik een e-book en dat artikel is heel goed bekeken. Iedereen was erg nieuwsgierig waar het boek over zal gaan en ik ben erg trots dat ik deze mijlpaal nog in 2018 mocht verwezenlijken. Heel veel dank voor jullie bestellingen en hartverwarmende reacties op mijn tweede boek!
   • Spelletjes voor twee personen
    Gezellige spellen doen met z’n tweeën kan heel erg leuk zijn, maar dan moet je wel weten welke spellen echte aanraders zijn. Daarom zet ik graag voor je op een rij van welke spellen wij erg enthousiast worden. Nu we niet meer zo makkelijk en spontaan de deur uit kunnen, vinden we het extra leuk om op deze manier onze avonden te vullen. Zo kan een date night alsnog heel gezellig uitpakken en kan Lucas rustig in zijn eigen bedje blijven slapen zonder dat we een oppas moeten inschakelen. Ideaal!
   • Genieten van het Gardameer en Oostenrijk
    Met mijn gezin genoot ik deze zomer van een geweldige persreis naar het Gardameer in Italië. We hebben gezwommen, ijs gegeten, bergen beklommen en genoten van elkaar. Het was echt een te gekke trip en ik vond het ook erg leuk om jullie mee te nemen tijdens deze avontuurlijke reis met onze dreumes.
   • Typisch Poolse gewoontes & tradities
    Je hebt populaire artikelen en populaire artikelen. De best scorende blog éver op mijn blog is nog altijd het artikel over Poolse gewoontes en tradities. Dit artikel trekt dagelijks nog altijd veel bezoekers die hiernaar zoeken als zij in Google aan het oriënteren zijn. Echt heel erg leuk en bijzonder dat dit artikel door zoveel mensen werd gelezen! Mocht je vragen hebben over Polen – en in het bijzonder de stad Kraków – dan hoor ik het graag. Mijn familie woont er en we komen er regelmatig (zeker een paar keer per jaar). Mijn liefde voor de stad Kraków deel ik heel graag met jou!

Ik wil je heel erg bedanken voor elk bezoek in 2018 op mijn blog! Geweldig dat je mijn blogs leest en ik hoop dat je ook in dit nieuwe jaar veel leesplezier mag ervaren op ByDagmarValerie.nl. Heb jij alle artikelen al gelezen? Heb je nog suggesties voor nieuwe artikelen en onderwerpen? Op naar een onvergetelijk blogjaar in 2019!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.