Blog

Zomerse update – Hoe gaat het met Lucas en mij?

19428620_1381732238579283_4436256318285676544_n
Hi lieve allemaal, ik hoop van harte dat alles goed met je gaat. Geniet je ook van de zomerse temperaturen? Pak een ice tea ( drink dit heerlijke spul nooit met mate is mijn nieuwe levensmotto) en lees mee met deze zonnige update van mijn kant. Terwijl ik mijn nagels zojuist heb voorzien van een pastel roze kleurtje, moeten deze nog even drogen waardoor ik gelijk de kans pak om deze update met jou te delen. We zijn in de maand juli beland, de eerste helft van het jaar zit erop en Lucas is bijna 7 maanden oud. Ik ben al bijna 7 maanden zijn trotse mama! Hoe het met ons gaat, lees je in dit artikel!

Op dit moment zit ik aan een klein tafeltje in de woonkamer dit artikel te schrijven, met mijn ellebogen heel hoog omdat de eetkamerstoelen te laag zijn. We zitten in een tussenfase te wachten op onze nieuwe meubels, want onze woonkamer krijgt een flinke make-over! Heel spannend en leuk allemaal, we kijken erg uit naar het eindresultaat maar dat laat nog eventjes op zich wachten. Nu dus even een tijdelijke oplossing gevonden en we tellen de dagen af totdat het goed staat. Heerlijk vooruitzicht! Binnenkort verschijnen er trouwens lekker veel recensies op mijn blog, want ik heb zo’n leesflow te pakken dat ik het ene boek na het andere uitlees. Over boeken gesproken, zojuist heb ik voor mijn werk een toffe re-read campagne op mogen zetten voor de Wacht op mij-serie geschreven door bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout. We organiseren dit najaar haar Meet & Greet en in in aanloop naar dit event, gaan we met de liefhebbers online haar boeken (her)lezen. Dus ken je deze auteur nog niet en wil je haar graag (beter) leren kennen? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen in onze gezellige online community voor New Adult, waar we haar boeken (en nog veel meer must reads) bespreken.

Aaii stop de tijd, Lucas is bijna 7 maanden oud en dat voelt zo onwerkelijk! Ik bedoel, gisteren leek hij nog een klein ventje die niet eens in maatje 56 paste, nu heb ik twee keer zoveel baby in handen! Hij knuffelt daardoor wel hemels moet ik zeggen, maar het gaat mij iets te snel. Zaterdag kreeg hij opeens 2 tandjes, hij begint al te kruipen en de eerste woordjes komen eruit: papa, mama en Poef! Wat toch echt Poes moet zijn, maar dat nemen we natuurlijk voor lief. We dachten dat het toevalstreffers waren, maar vanochtend had hij een voetballetje in handen en noemde hij het echt bal… Dan sta je als moeder te juichen alsof je de loterij hebt gewonnen! Nee, wacht. De loterij is er niks bij! Yes, het gaat heel goed met onze niet-meer-zo-kleine-mannetje. Hij eet heel enthousiast alles wat we voor hem klaarmaken, kan zich goed vermaken en wil niets missen. We vinden de 3 R’s (rust, reinheid en regelmaat) belangrijk om zo goed mogelijk overal door te trekken, maar we geven het luisteren naar zijn behoefte altijd prioriteit. Dat werkt voor ons fantastisch. Lucas heeft in zijn korte leventje al veel mooie plekken (Wroclaw, Kraków, Maastricht, Texel, Luxemburg, musea en meer) mogen ontdekken, dierbaren mogen ontmoeten en leuke avonturen beleefd. Die lijst maken we met elkaar met veel plezier langer en langer!

De foto die je bij dit artikel ziet (yes, lekker zonder make-up op een zondagmiddag wandelen. Ik heb hier nog net de moeite genomen om mijn pyjama te verruilen voor fatsoenlijke kleding… #reallife), is gemaakt bij Kasteel ter Haar. Sinds kort hebben we deze prachtige omgeving ontdekt dankzij de Museumkaart (we hangen tegenwoordig ook de toerist uit in eigen land, heerlijk!) en het is nu al onze favoriete plek om te wandelen. Lekker in de buurt en een schitterend park! Echt de moeite waard om te bezoeken, sprookjes zijn er niks bij!

Het is al erg laat aan het worden, dus ik sluit graag even af met deze mooie quote:

Beauty begins the moment you decide to be yourself – Coco Chanel 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.