Blog

Waterpret met de Watertafel Piratenboot van Little Tikes

watertafel little tikes

Het is heerlijk warm buiten en de zon schijnt volop. Met deze tropische temperaturen is het extra lekker om met elkaar te genieten van het buitenleven. Hoe overleef je de warmte met een kleintje? Door jouw kind goed in te smeren én te genieten van verkoeling. Bijvoorbeeld door te spelen met een watertafel, dat pakte bij ons heel goed uit. Lucas is dol op zijn prachtige cadeau dat hij kreeg toen hij afgelopen maand 2,5 jaar werd. Wat werd ons lieve vriendje verwend! Hij pakte trots het gigantische cadeau uit en was helemaal onder de indruk. Ik vertel je meer over de Watertafel Piratentafel van Little Tikes, wat een feestje!

Over de watertafel Piratentafel van Little Tikes

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein. Jij zult urenlang waterplezier beleven. Afmetingen: 91 x 74 x 20 cm. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

watertafel little tikes lucas

Lekker spelen met de watertafel

Het monteren was makkelijker dan verwacht en voor we het wisten, speelde Lucas enthousiast met de watertafel. De timing van de watertafel was ook echt perfect, de tropische temperaturen kwamen om het hoekje kijken waardoor het piratenschip zorgde voor heerlijke verkoeling. Het zwembroekje ging aan en de waterpret kon beginnen! Ook speelt Lucas heel graag met lieve buurjongens en meisjes. Iedereen is bij ons welkom, ze zijn weg van de watertafel en kunnen er lief samen mee spelen. We hebben een leuk hoekje gemaakt in de tuin dat helemaal ingericht is voor kids. De zandbak in de vorm van een schildpad (ook van Little Tikes) staat naast de watertafel. Een stoere en gezellige hoek voor de kleintjes om er lekker te kunnen spelen. In die hoek staat niet alleen de parasol, maar ook een zonnescherm waardoor het ook veilig is om er lekker te kunnen spelen en we de kids kunnen beschermen voor de felle zonnestralen. De kraan zit vlakbij; moet de watertafel bijgevuld worden dan is dat een kleine moeite. Ideaal én kindvriendelijk!

Veel speelplezier tijdens de zomerse dagen

De watertafel in de vorm van een piratenschip is bij ons een groot succes. Lucas is dol op boten en vindt water hartstikke interessant. Met zijn mooie gieter haalt hij zelf water uit de watertafel om de plantjes water te geven of vult hij zijn waterpistooltje. Ook vertelt hij hele verhalen met en over de piraten en wordt zijn fantasie getriggerd om steeds iets leuks te verzinnen met de attributen. Zo zit er een waterkanon in en heeft het schip bootjes, maar ook een fontein als je op een bepaalde knop drukt. Het is interactief, groots, kleurrijk en nat haha. Dit laatste is natuurlijk een feestje voor de kids!

Lucas geniet volop van deze verrassing!

Het was geweldig om Lucas met deze watertafel te verrassen. Hij kon zijn ogen niet geloven en is erg trots op. Hij speelt graag met de tafel zodra de deur van de tuin open gaat. Het is voor ons als ouders ook prachtig om zijn enthousiasme te bewonderen. Een geslaagd cadeau is het zeker, daar gaan we deze zomer extra veel plezier door ervaren. De watertafel in de vorm van het piratenschip is een schot in de roos. Hij neemt wel wat ruimte in beslag, maar omdat we hierover beschikken is het echt een geweldige toevoeging voor ons kleine vriendje. Zo wordt het buitenleven nog plezieriger! Vergeet jouw kindje niet in te smeren, zodat de waterpret kan beginnen!

Hoe zorg jij voor verkoeling met een kleine?

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.