Blog

Vintage vibes met de Sweet Petit by Prénatal najaarscollectie

sweetpetit
Ik ben verliefd op najaarscollecties en smelt helemaal weg bij het zien van kleding voor de allerkleinsten. Herkenbaar? Dan mag je deze limited edition kledinglijn van Prénatal niet missen! Vintage vibes is dé collectienaam van de Sweet Petit by Prénatal van dit najaar. En laat ik nou net fan zijn van okergeel en vintage looks! Geniet je mee?

Sweet Petit
Dit setje is toch om op te eten? Yes, het staat Lucas meer dan leuk. Ik vind het echt even anders dan anders qua najaarscollectie voor boys; origineel én stoer! Bovendien hebben de items een warme uitstraling en kunnen de kids lekker bewegen in deze comfortabele outfits. Lucas kruipt er al vrolijk op los en is inmiddels zo snel dat je hem goed in de gaten moet houden. Knipper je even met je ogen dan is de kans aanwezig dat hij zomaar aan de andere kant van de kamer ligt. Extra opletten dus! Daarom ben ik heel erg blij dat deze outfits mooi aansluiten en zacht zijn van stof. En hoe vaak je het ook wast: kleding van Prénatal blijft bij mij erg lang goed. Heel fijn natuurlijk, aangezien de hapjes tegenwoordig ook zelf gepakt worden (en in het rond vliegen).  Aan alles is gedacht bij deze Sweet Petit collectie: de zachte materialen, prettige pasvorm, makkelijk aan te trekken en stijlvolle looks. Ik was al fan van Sweet Petit, maar mijn liefde voor deze mooie limited edition kledinglijn is alleen maar toegenomen. Jammer dat de kleintjes zo snel uit de kleding groeien, maar… *even omdenken* extra redenen om een nieuwe collectie te scoren! De items zijn namelijk niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens betaalbaar.

De limited edition kledinglijn van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol, vertederend en gemaakt voor de allerkleinsten (maat 50 tot en met 68) en voor de iets grotere (maat 74-104). De items zijn gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. ‘Less is more’, luidt het motto. Lucas zit inmiddels al bijna in maatje 80 *slik* en hoort dus officieel al bij de ‘grotere’. Dat is echt wennen! Bij het zien van de kleuren die in het palet van deze collectie passen, werd ik gelijk enthousiast: je kunt het geweldig combineren en het staat zowel warm als lief en vlot. Dit wordt echt een happy herfst!
sweetpetit2
sweetpetit3

Het is een hippe najaarscollectie met vernieuwende prints en, zoals de collectienaam al verklapt, vintage vibes! Dit zie je terug in de oversized pasvormen, de okergele en oudroze kleuren en de gebreide kwaliteiten. Doordat de collectie zowel ‘statement items’ als neutrale items bevat kun je eindeloos combineren. En, de kleding zit heerlijk comfortabel – zowel voor de allerkleinsten als voor de ‘grote’ kleintjes!

Nog even leuk om te weten: Prénatal brengt vier keer per seizoen een limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie met wisselende ontwerpinspiratie. De Sweet Petit by Prénatal collectie is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.

Is de garderobe van jouw kleintje al najaarsproof? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.