Vaderdag – De beste papa van de wereld

Vaderdag – De beste papa van de wereld

Zondag is het Vaderdag, de dag waarop ik mijn man en de beste papa van de wereld voor Lucas graag in het zonnetje wil zetten. Lucas en ik zijn al even bezig om er een geslaagde dag van te maken. Vorig jaar werd Jord ook goed verwend en dit jaar wordt het misschien wel overtroffen. Ik heb in ieder geval heel veel zin in deze Vaderdag waarop we mogen vieren dat Jordy al 1,5 jaar vader is van onze zoon Lucas!

Op de opvang maakt Lucas prachtige knutsels, ook voor zulke feestelijke dagen als Vaderdag. Hij is druk bezig geweest en heeft er weer een waar kunstwerk van gemaakt waarmee hij trots zijn papa kan verrassen. Het inpakpapier is al een happening, laat staan de inhoud! Ik vraag Jord altijd wat hij graag zou willen, zo geef je een cadeau dat aansluit bij de wensen en kan het goed worden benut. We gaan binnenkort op vakantie en Jord gaf aan een tijdschrift te willen, bijvoorbeeld de Quest of TopGear daar scoor ik altijd mee weet ik ondertussen. Ook is hij al langer op zoek naar een mooie rugzak, zodat hij deze ook kan gebruiken als hij naar Ijsland gaat. Het is belangrijk dat de rugzak gemaakt is van stevig materiaal en het tegen een reis kan. Hij had jaren een Eastpack die ook de hele wereld overgevlogen is, maar het wordt tijd voor een nieuwe topper die lekker lang mee kan.

Ook staan er enkele polo’s op zijn wishlist die hij kan dragen tijdens het golfen (enkele zijn crop tops geworden na de hoeveelheid wasjes. Een beetje te hipster voor de golfbaan) en een mooie zonnebril van Ray-ban blijft favoriet. Hij heeft het ook al zo lang over de Secrid Wallet, dat dat ook nog een toffe optie vormt. De Secrid portemonnees zijn licht van gewicht en bieden dus optimaal draagcomfort. Ze zijn gemaakt van aluminium en je schuift de pasjes gemakkelijk uit. Ideaal! Genoeg keuze qua cadeaus, we vinden het heel erg leuk om elkaar te verrassen met een mooi cadeau waar je echt iets mee kunt. Of we geven graag belevenissen, zodat we mooie herinneringen kunnen maken.

Wat het precies gaat worden voor cadeau, verklap ik nog even niet. Ik ben te bang dat hij meeleest en dan is het geen verrassing meer. Maar ik kan in ieder geval wel zeggen dat hij onwijs wordt verwend en dat niemand medelijden met hem hoeft te hebben haha. Geweldige papa’s verdienen ook geweldige presentjes. Een dikke knuffel wordt er zondag sowieso door ons gegeven en we gaan deze Vaderdag feestelijk vieren.

Geniet van Vaderdag en maak er een mooie dag van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge