Blog

Update – Simon is 3 weken oud en Jord begint met werken

wandelen

Het is tijd voor een update, want Simon is inmiddels 3 weken oud en Jord begint vandaag weer met werken. Een spannende en bijzondere stap, omdat ik de komende periode doordeweeks voor onze twee lieve jongens zal zorgen. Jord begint een weekje eerder aangezien het zo goed gaat met mijn herstel. Echt een cadeau in deze tijd dat het zo soepel en voorspoedig mag verlopen met de kids en mijn gezondheid. Ik vertel je graag hoe het met ons gaat, lees je mee?

Hoera, Simon is 3 weken oud

Onze kleinste man van het gezin is drie weken geleden geboren en wat zijn we trots dat hij zo lekker kan slapen, drinken en groeien. We genieten volop van elkaar en Lucas is helemaal gewend aan zijn broertje. Sterker nog; het voelt alsof onze gezinssamenstelling nooit anders is geweest. We zijn hartstikke blij en dankbaar dat we gelukkig, gezond en vooral samen zijn. We hebben een heerlijke kraamweek achter de rug en we konden daarna de positieve flow vasthouden. Mijn herstel verliep zeer voorspoedig en inmiddels lopen we dagelijks lekker even buiten in de omgeving om een frisse neus te halen en zonnestralen te vangen. Lucas racet dan op zijn skelter en ik loop met Simon in de kinderwagen; een magisch uitzicht deze twee kids.

Genieten van en zorgen voor twee kids

Vandaag voelt als een erg bijzondere dag. Jord begint weer met werken, waardoor ik de komende periode op werkdagen voor onze twee lieve boys zal zorgen. We hebben besloten dat hij een weekje eerder aan de slag gaat, omdat het zo goed gaat met mijn gezondheid dat deze stap mogelijk is. Natuurlijk ben ik daar ongelooflijk dankbaar voor en blij mee, want we hadden niet durven dromen dat ik zo spoedig zou kunnen herstellen na de tweede zwangerschap en bevalling. Het gaat hartstikke goed met de kids en mij, waardoor we nu deze nieuwe fase in zullen gaan. Mijn zwangerschapsverlof verloopt anders dan anders door de impact van het Corona virus. Lucas kan onder andere niet meer naar de opvang en daarom ben ik extra dankbaar dat ik mij energiek genoeg voel om alle aandacht, warmte en liefde te geven die zij nodig hebben. Het zal ongetwijfeld ontzettend intensief zijn en even wennen in het begin zodra Jord overdag werkt, maar we hebben alle vertrouwen in dit nieuwe hoofdstuk. Extra fijn dat hij wel vanuit huis kan werken, dat scheelt toch reistijd en we kunnen gezellig gezamenlijk lunchen. Ik ben een gelukkig mens als ik kan terugblikken op een dag waarop de kids gevoed en schoon zijn, uitgedaagd worden op hun eigen niveau om te groeien in de richting die goed is voor hen en zich geliefd voelen. Daar ga ik voor!

Onuitputtelijke bron van liefde en energie

We genieten elke dag volop van elkaar en we zijn de afgelopen weken ontzettend verwend met zoveel mooie mijlpalen, relatief veel slaap, zonnige lentedagen en vooral een goede gezondheid. Het was heerlijk om in alle rust en ruimte te wennen aan elkaar en samen te genieten van de blauwe wolk. Ook hebben we zin in dit nieuwe avontuur waarin we het dagelijkse steeds beter op de rit hebben. De ene dag zal vast soepeler verlopen dan de andere, maar wat een feestje om ouders te zijn van deze geweldige jongens. Alleen al dit besef geeft oneindig veel energie om er onvoorwaardelijk voor hen te kunnen zijn.

Ik hoop van harte dat het goed mag gaan met jou en jouw dierbaren. Let goed op jezelf en elkaar tijdens deze intense periode. Liefde, warmte en vooral een goede gezondheid toegewenst!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.