Blog

Unboxing Ouders van Nu Babybox

unboxing_babybox_dagmarvalerie7Ben je zwanger? Dan zijn de gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox echt iets voor jou. De Ouders van Nu Zwangerbox zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt. In de Ouders van Nu Babybox vind je nuttige en leuke producten die speciaal voor je kindje zijn. Ik heb de Zwangerbox als ontzettend leuk ervaren, omdat je op deze manier kennis kunt maken met nieuwe  producten als mama in spé. Inmiddels is ons zoontje Lucas twee maanden oud én mocht ik de Babybox ophalen bij Etos. Lees en kijk je mee wat er in deze box zat?

unboxing_babybox_dagmarvalerie4

Wat zat er in mijn Babybox? 
De babybox haalde ik afgelopen weekend op bij mijn dichtstbijzijnde Etos en de box werd door de caissière met veel enthousiasme aan mij overhandigd. Eenmaal thuis heb ik het samen met Jord geopend en we vonden het erg leuk om te ontdekken wat er deze keer in de box zat.
unboxing_babybox_dagmarvalerie
En daar gaan we…
unboxing_babybox_dagmarvalerie5
Hoera, er zitten twee heerlijke tijdschriften in deze babybox! Ik ben dol op tijdschriften en geniet volop van dit leesvoer. Je kunt nooit genoeg tijdschriften lezen, dus wat mij betreft is dit een schot in de roos. Heel leuk om de Beau Monde en de Ouders van Nu te kunnen lezen. Super!
unboxing_babybox_dagmarvalerie2
Ook zie ik twee fijne verpakkingen met doekjes voor de kleintjes. De ene verpakking bevat billendoekjes van Etos zelf en deze hebben we nog niet geprobeerd, terwijl we wel alle andere producten van Etos uit de babylijn met veel plezier gebruiken. Zo gaat er geen badje voorbij zonder het Etos Baby lavendel schuimbadje en het gebruik van de wasgel & shampoo. Deze billendoekjes komen ook heel goed van pas, want ze vliegen er bij ons doorheen! Ook zit er een pakje WaterWipes in de babybox. Dit zijn babydoekjes zonder chemicaliën waardoor deze doekjes erg geschikt zijn om mondjes en handjes mee schoon te maken. Handig en leuk om met dit merk kennis te maken! unboxing_babybox_dagmarvalerie6
Ook aan de mannen is gedacht in deze babybox. Zo zit er tandpasta van Elmex in de box én bevat het een scheermesje van Gillette.  Alle kids verdienen een verzorgde superdaddy!
unboxing_babybox_dagmarvalerie3

En ten slotte zitten er nog wat proefartikelen in de babybox, waaronder een luiertje in maat 3 van Pampers, badolie van Inoli, een sample van Baby Reus en Sudocrem. Ideaal!

Hoe werkt het?
Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Het aanvragen kan via deze website. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel in jouw buurt. Bovendien ontvang je bij de ophaalkaart een kortingsbon van Etos.

Wat zat er in mijn Zwangerbox?
Eerder deed ik al een unboxing van de Zwangerbox die ik afgelopen zomer mocht ophalen bij Etos. Deze was ontzettend goed gevuld en je kunt mijn unboxing bekijken middels onderstaande video. Veel kijkplezier!

Ik vond het ontzettend leuk om de Zwanger- en Babybox te ontvangen. Dankjewel Ouders van Nu & Etos voor deze mogelijkheid waar elke zwangere in Nederland van mag genieten.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.