Blog

Mama nieuws – Sweet Petit by Prénatal voorjaarscollectie ’Linescapes’

Prénatal Sweet Petit
Hoera, leuk Sweet Petit by Prénatal nieuws voor de mama’s onder ons! Op vrijdag 14 februari lanceert Prénatal de nieuwste collectie ‘Linescapes’ van haar eigen label Sweet Petit by Prénatal.  Omdat ik deze collectie ontzettend mooi, draagbaar en stijlvol vind, leek het mij fijn om jullie hier meer over te vertellen. Deze limited edition kledinglijn kenmerkt zich door luxe in eenvoud. De lijn is bovendien gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail – ‘less is more’, luidt het motto. De newborn collectie van Sweet Petit by Prénatal is verkrijgbaar van maat 50 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104. Kijk je mee naar mijn favorieten? 

Ik shop regelmatig de kleding voor Lucas bij Prénatal, de winkel zit bij ons om de hoek en ik vind het een feestje om er te komen. Ook hebben we onze babyuitzet bij Prénatal gekocht zoals je in dit artikel kon lezen. Omdat Lucas zo snel groeit – en omdat ik het veel leuker vind om voor hem te shoppen dan voor mijzelf, herkenbaar? – kijk ik erg uit naar de nieuwste collecties voor boys. En hoe gaaf is deze Sweet Petit collectie voor dit voorjaar?

De mooie breistyles, inmiddels kenmerkend voor de Sweet Petit collecties, mogen natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Het kleurbeeld is rustig, waarbij vergrijsd blauw en lila een perfecte aanvulling zijn. Neonoranje is een accentkleur die als herkenbaar element terugkomt in onder andere de labels aan de kleding. De musthaves in deze Sweet Petit collectie zijn de eendelige pakjes voor boys en girls in een fijn breisel. Door de speciale verftechniek krijgen ze een stoer karakter. Voor boys is er de sweater in lichtblauw met doorsnijdingen en ruitprint een key-item, goed te combineren met een denim of juist met een donkerblauw broekje in sweat materiaal.

Ik ben helemaal weg van het mooie lichtblauwe vestje en het broekje voorzien van vrolijke stippeltjes. En eigenlijk behoren alle items die ik op bovenstaande foto heb verzameld ook tot mijn favorieten, want wat is het toch een waanzinnig mooie en stijlvolle collectie! Ik kan niet wachten om de collectie in de winkel te kunnen bewonderen en weet zeker dat het de allerkleinsten onwijs stoer en lief zal staan. Leuke feitjes: designers van deze Sweet Petit lijn putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en de webshop.

Wat vind jij van deze Prénatal Sweet Petit voorjaarscollectie ’Linescapes’?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.