Blog

Speciale Moederdag met twee boys én een verwenpakket

Happy Mom blogbox Moederdag

Moederdag is dit jaar extra bijzonder. Ik mag deze dag voor het eerst vieren terwijl ik twee kids kan knuffelen en dat voelt erg speciaal. We kunnen in goede gezondheid met en van elkaar genieten; rijkdom in de puurste vorm! Niets is vanzelfsprekend in deze tijd waarin het virus wereldwijd veel impact heeft, waardoor we de afgelopen weken extra veel tijd konden spenderen met elkaar als gezin. Het vormt tevens de laatste dag voordat de scholen en opvang weer na lange tijd open zal gaan, wat voor veel moeders ook als speciaal wordt ervaren. Deze Moederdag voelt daarom anders dan anders, de afgelopen weken stonden veel moeders 24/7 ‘aan’ om het gezin draaiende te houden. Tijd om hen extra in het zonnetje te zetten op Moederdag. De natte smakzoenen, knuffels en knutsels worden vast met veel liefde ontvangen! Ik werd de afgelopen week al enorm verrast met een gigantisch verwenpakket. Lees en kijk je mee?

Unboxing van de Happy Mom Blogbox

Het is tijd voor een gezellige unboxing van het Moederdag verwenpakket: ik ontving de Happy Mom Blogbox! Het was een feestje om deze te openen en ik ben heel erg verrast door de prachtige producten die in het pakket zaten. Het pakket maakt Moederdag nu al heel speciaal en ik ben erg enthousiast over de items. Zo ontving ik een stijlvol voederhuisje en bijenhotel die we direct in de tuin hebben geplaatst. Om een steentje bij te dragen aan de natuur en de biodiversiteit, heeft Capi een collectie uitgebracht die bestaat uit recyclebare producten met een mooi design. Met het bijenhotel bescherm je de solitaire bij en draag je bij aan de voortplanting van deze bijen. Door de verschillende groottes van bamboestokjes en gaten in het frontje is de ideale omgeving voor deze bijen nagebootst. Ik heb het bijenhotel een mooi plekje gegeven in de moestuin en het staat fan-tas-tisch. Yes, ik ben er heel erg blij mee, dank je wel Capi! Met het voederhuisje werd Lucas extra blij gemaakt, want hij is dol op het bewonderen van vogels en met het huisje geniet je van meer vogels in de tuin. Dat het voederhuisje ook nog eens stijlvol eruit mag zien is natuurlijk helemaal te gek. Wij zijn fan!

Happy Mom blogbox Moederdag

Nesteldrang, ontspulsessies en Marie Kondo

Wanneer zou er een einde komen aan mijn nesteldrang in combinatie met ontspulsessies? Elke dag hebben we als moeders veel prikkels te voortduren door de kids die ons bezighouden en het huishouden. Extra fijn als je dan mag genieten van een opgeruimd huis. Ik heb de afgelopen maanden ongelooflijk veel spullen weggedaan en nog steeds ontdek ik producten die we niet langer nodig hebben of gebruiken. We zorgen altijd dat het goed terecht mag komen en je ziet in ons huis steeds meer structuur (yes, lifegoals!). Deze stijlvolle jute manden van Curver vind ik dan ook geweldig. Qua kleur en materiaal is het heel fijn om deze eyecatchers te benutten en ze komen erg goed van pas. De formaten zijn ook ideaal, waardoor het perfecte opbergmanden zijn.

Spelletjesavond met Azul Zomerpaviljoen

Wij zijn fan van spelletjes en genieten dan ook regelmatig van spelletjesavonden met dierbaren. Dat was de afgelopen weken natuurlijk anders, omdat we hen niet konden zien. Toch is het ook hartstikke leuk om met z’n tweeën spelletjes te spelen. Dat kan hartstikke goed met Azul Zomerpaviljoen. Dit spel zal in de Happy Mom Blogbox en we kunnen niet wachten om het te ontdekken. Altijd leuk om nieuwe spellen te proberen en we zijn erg nieuwsgierig geworden. Als het een aanrader is, dan laten we het zo snel mogelijk weten!

Beleef nog meer plezier met en van foto’s

Herinneringen tastbaar maken. Ik behoor absoluut tot de mamarazzi, want ik leg graag kleine en grote geluksmomenten vast met de kids. De fotoboeken zijn extra dik, maar dat is ook niet zo gek als er zoveel foto’s worden gemaakt. In de blogbox zat een softwarepakket van Magix waardoor je foto’s kunt bewerken en op professionele manier kunt presenteren. Ik ben benieuwd!

Happy Mom blogbox Moederdag

Een prachtig collier van Jéh Jewels

Ik werd ook nog eens erg verwend door Jéh Jewels; ik ontving een mooi collier met verschillende bedels eraan. De ketting straalt positieve energie uit en elke bedel heeft dan ook een bijzondere betekenis. Dit prachtige sieraad zal mij altijd blijven herinneren aan deze speciale Moederdag: de eerste keer vieren als gezin van vier.

Ik ben enorm verwend voor Moederdag en ik geloof dat ik zondag nog een mooie knutsel mag ontvangen en bewonderen. De juf van Lucas heeft namelijk een tijdje geleden een envelop gebracht waardoor de papa’s aan het werk werden gezet. Ik ben benieuwd, maar wat een feestje om dit mooie pakket te mogen unboxen.

Moederdag kunnen vieren in goede gezondheid met twee lieve kids en mijn man, daar kan geen cadeau tegenop.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.