Blog

Mama musthave – Puckababy Piep en Gogo

Puckababy Piep

Toen ik het prachtige droompakket van Puckababy opende, werd ik een beetje emotioneel. Het drong tot mij door dat eind maart een lief mannetje ons gezin zal verrijken en na de 20-weken echo die we vandaag hadden, voelde ik mijn hart overstromen van liefde voor hem. Het blijft zo wonderlijk om nieuw leven te mogen voelen en straks een kleine in de armen te mogen sluiten. Toen ik ook nog eens het droompakket mocht unboxen en daar de lifesaver voor elke kersverse ouder – de Puckababy Piep – in zat, hield ik het niet meer droog. Iets met hormonen, dankbaarheid en veel blijdschap. Ook vertel ik je over de andere mama musthave, namelijk de Puckababy Gogo die ongelooflijk zacht voelt. Wat een feestje, kijk en lees je mee?

Slaap is het allerbeste cadeau voor  kersverse ouders

Gisteren genoten we van de 20-weken echo en wat zijn we blij dat alles goed gaat met ons kleine mannetje. De echo was wederom zo’n fijne ervaring waar echt de tijd voor ons en de kleine werd genomen. Ook kunnen we thuis naar een fragment van zijn hartje luisteren, wat een cadeautje. Over cadeautjes gesproken, ik heb ook iets voor jullie! Ik werd ongelooflijk verrast met een prachtig droompakket van Puckababy, in mijn ogen dé lifesaver voor kersverse ouders. Lucas had al snel een heel fijn slaapritme te pakken en de Puckababy Piep speelde in dit proces een belangrijke rol. De geborgenheid die dit mooie inbakerslaapzakje mag bieden, zorgde voor meer rust, ruimte en energie voor ons gezin. Slaap is het allerbeste cadeau voor kersverse ouders! Extra bijzonder dat ons tweede kindje straks van Puckababy mag genieten. Fingers crossed dat het ook zo’n goed slapertje mag worden, duimen jullie mee? Wil je ook genieten van de prachtige Puckababy items? Met de kortingscode: PUCKASINT ontvang je 20% korting op de hele collectie (geldig op woensdag 13 en donderdag 14 november). Veel shop- en slaapplezier!

Lucas en de Puckababy Piep

Toen Lucas net geboren was, vonden we de eerste weken als ouders behoorlijk onzeker en spannend. We twijfelden aan alles, want we hadden daarvoor amper baby’s überhaupt vastgehouden in ons leven en nu moesten we er dag en nacht voor zorgen. Ook hadden we in onze omgeving geen dierbaren met kids waar we even om advies konden vragen, dus ontdekten we alles zelf. Achteraf een extra bijzondere fase waarin we veel mochten leren, ondanks weinig slaap. Daar kwam al snel verandering in toen we de Puckababy Piep ontdekten. Daarom ben ik ook zo blij en enthousiast om je er meer over te kunnen vertellen. Dit mooie slaapinbakerzakje is ontworpen om meer geborgenheid te geven aan je kindje waardoor de baby rust, ontspanning en het gevoel van veiligheid zal ervaren. Eenmaal in de Piep had Lucas snel een goed slaapritme te pakken waardoor we een veel energieker en fitter gezin werden. Deze rust deed wonderen voor ons allemaal, ook heeft het mijn herstel erg goed gedaan. Slaap is het beste cadeau voor kersverse ouders weten we uit ervaring, daarom geven we de Piep ook graag als kraamcadeau door aan anderen.

Puckababy Piep met Hong Kong design

Toen ik het droompakket opende, zat daar een prachtig slaapinbakerzakje in van Puckababy Piep met het Hong Kong design. Je kunt deze het hele jaar door gebruiken en het is gemaakt van 100% katoen. Het inbakerzakje zit niet te strak of te warm en de Piep is gemaakt voor kindjes van 0 t/m 3 maanden (44 – 62 cm | 2,5 – 5,5 kg). De Puckababy Piep is verkrijgbaar met verschillende printjes en patronen, wij vonden de Hong Kong erg mooi. Het Hong Kong design bevat een grijs, zacht kroontje en sterretjes. Zo bijzonder dat hier straks ons tweede zoontje in mag slapen!

Puckababy Gogo is een onmisbare, luxe omslagdoek

Ook zat er in het droompakket dat ik mocht ontvangen een ontzettend zachte Puckababy Gogo. Dit is een luxe omslagdoek die jouw kindje beschermt en verwarmt. De Gogo is naast mooi ook erg functioneel. De materialen zijn heerlijk zacht; de buitenkant bestaat uit teddy-stof en de binnenkant uit 100% katoen. Met een warm mutsje bij het hoofdje en aan de onderkant gesloten is jouw kindje altijd lekker ingepakt. De Gogo heeft gordelsleuven aan de achterkant, speciaal voor het autostoeltje. Een jasje is daardoor niet nodig en dat scheelt een hoop gedoe en tijd met aankleden. Wij kunnen niet wachten om de kleine te laten genieten en ontspannen in de Gogo, wat bijzonder om straks met een broertje voor Lucas te worden verrijkt.

Cadeau voor jou: kortingscode op de collectie van Puckababy

In mijn ogen speelt Puckababy geweldig in op de facetten die het ouderschap toegankelijker en lichter maken. Hoe fijn en ontzettend waardevol is het als je als kersverse ouders van meer slaap mag genieten? En je dankzij de Gogo gemakkelijker met je kindje overal kunt gaan en staan waar je maar zou willen? Wij hebben veel plezier mogen ervaren dankzij het slaapinbakerzakje en zijn nog steeds erg dankbaar voor alle rust en ruimte die het ons toentertijd heeft gegeven. Daarom maken we er anderen ook graag blij mee, bijvoorbeeld door het te geven als kraamcadeau. Wil je ook genieten van Puckababy? Met de kortingscode: PUCKASINT ontvang je 20% korting op de hele collectie (geldig op woensdag 13 en donderdag 14 november). Veel shop- en slaapplezier!

Ken jij het merk Puckababy al? Geniet van deze mama musthave!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.