Blog

Onze Paasdagen inclusief ultiem vakantiegevoel

bloesem lente dagmar valerie Pasen

Hoera, de Paasdagen waren echt een feestje! We hebben zo’n leuke tijd met elkaar kunnen beleven inclusief heerlijk vakantiegevoel. We blikken terug op onvergetelijke dagen met lekker veel zon, lieve mensen, spelletjes en buiten zijn. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt! Heb je ook fijne Paasdagen mogen beleven?

Het schilderen van eitjes mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Paasdagen. Lucas schilderde samen met de liefste kindjes van de buren als een echte kunstenaar de eitjes met zeer goed gemengde kleuren. De eitjes werden verstopt én weer gevonden, ook genoten we van een heerlijke barbecue en relaxte avond bij het haardvuur in de tuin. Daar krijg je toch spontaan een vakantiegevoel van? We kregen een extra cadeautje, namelijk een uitslaap kans omdat Lucas bij oma ging logeren. Samen gingen we gezellig naar het bos waar het heerlijk rook en de vogeltjes feestelijk floten.

Ook genoot ik van het illustreren met Anne, het was zo ontspannen om samen te kletsen en te schilderen. Zeker voor herhaling vatbaar! Daarvoor gingen we een drankje drinken en ijsje eten bij het restaurant van Down Under waar je uitzicht hebt op surfers in de plas. Lucas keek er zijn ogen uit én at het ijsje helemaal op. We vierden deze Paasdagen ook het feestje van opa, hij werd 90 jaar. We hebben lekker genoten van het goede weer door de tuin te verzorgen, in de zandbak te spelen, te spelen in de speeltuintjes en buiten te eten. We speelden (bord)spellen als regenwormen, beverbende en 1000 bommen en granaten en aten er paaseitjes bij. Alsof deze dagen niet vrolijk genoeg waren, kreeg ik ook mijn nieuwe favoriete kleding binnen van My Jewellery waarvan ik gauw een toffe shoplog deel. Ik heb er opeens allemaal nieuwe favorieten bij, die laat ik graag aan je zien.

Zwitsal zonnebrandcreme lijn dagmar valerie

Met het mooie weer en al het  buiten zijn, smeerden we ons extra goed in. Vooral Lucas zijn gezichtje (oortjes, zijn nek en wangen kregen een dikker laagje) vonden we heel belangrijk, zodat we allemaal goed beschermd zijn. We hebben op verschillende toegankelijke plekken zonnebrand liggen, om de drempel van het smeren te verlagen. Het was dan ook een leuke verrassing toen de postbode met een pakketje op de stoep stond van de allernieuwste Zwitsal Zonnecrème lijn. Qua timing kon het niet beter, want de temperaturen waren top en het zonnetje scheen volop. De nieuwe Zwitsal Zonnecrème kon direct getest worden! Zwitsal zien wij als een zeer betrouwbaar en kwalitatief sterk merk. Dit gevoel krijgen we ook bij deze nieuwe lijn en dat geeft ons als ouders het vertrouwen dat we onze kleine op de juiste manier beschermen. De crème is niet alleen makkelijk te smeren, maar trekt daarnaast snel in de huid. We zijn blij met de verschillende afmetingen van de verpakking, waardoor je de producten op toegankelijke plekken kunt zetten. We hebben nu standaard de nieuwe Zwitsal Zonnecrème in de tas zitten. Na het smeren kan het spelen beginnen! Zelfs met de sproeier is het een feestje, want de producten bieden waterresistente bescherming. Lucas hielp met het sproeien van het gras en de moestuin, ook hielden we een watergevecht waarbij het schaterlachen van Lucas tot in de hele buurt te horen was. Goud waard!

We hebben feestelijke dagen achter de rug en genoten van het lange Paasweekend. De ontbijtjes met eitjes, croissantjes en verse sap waren ook ontzettend lekker. Ik hoop van harte dat je terug kunt kijken op mooie dagen en dat je geniet van deze nieuwe week. Op een onvergetelijke lente, cheers!

Heb jij fijne Paasdagen gehad? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.