Blog

Musthave – Samen aan tafel dankzij de Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp

Samen eten, spelen, lachen, leren, ontdekken, opladen, ontspannen, verwonderen en bewonderen. Het leven vieren met z’n vieren zit in de grote en kleine geluksmomenten. Hier besefte ik dat ik samen mag zijn met drie fantastische mannen en we in goede gezondheid van elkaar mogen genieten terwijl we een vol bord met lekker eten voor onze neuzen hebben staan. Rijkdom in de puurste vorm ♥️ In de categorie ‘Mama musthave’ wil ik heel graag een fijne tip met jullie delen. Ik kan als moeder namelijk niet zonder de Stokke Tripp Trapp die ons gezin vanaf de komst van Lucas al veel comfort, gezelligheid en plezier heeft gegeven. Het is echt een feestje aan tafel dankzij deze stoel, want daardoor kon Lucas als baby al gezellig bij ons zitten terwijl we dineerden. Halverwege 2016 kochten wij de babyuitzet voor Lucas en de stoel van Stokke mocht niet ontbreken. Inmiddels kan ik zeggen dat het de beste aankoop (vooruit, met de kinderwagen natuurlijk die ook intensief werd en nog steeds wordt gebruikt) is en we de stoel tot op de dag van vandaag nog altijd met veel plezier benutten. Hij groeit echt mee met Lucas en hij zit er nog elke dag trots op. Inmiddels hebben we de tweede Stokke stoel toegevoegd aan onze eettafel, waar Simon mag genieten in zijn Newborn Set. Daardoor schuift Simon net als zijn grote broer vanaf de geboorte bij ons aan tafel. We vinden het hartstikke gezellig en verheugen ons op de eerste hapjes. Simon hoort er helemaal bij en maakt ons gezin compleet.

Vanaf de geboorte genieten met elkaar

Samen eten doen we extra vaak nu we al weken thuis zijn door de Corona maatregelen. Daarom komt de Newborn Set goed van pas en gebruiken we deze meteen intensief. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds en bijvoorbeeld bij het knutselen of puzzelen met Lucas, zit Simon gezellig bij ons aan tafel. De interactie met hem erbij is goud waard; hij lacht ontzettend vaak naar Lucas en we betrekken hem graag bij de activiteiten zodra hij een actief momentje heeft. Simon slaapt nog erg veel, maar we maken er zodra hij wakker is er een gezellige tijd van. Als moeder vind ik het prachtig én praktisch om beide boys in de Stokke Tripp Trapp te zien.

Kiezen voor kwaliteit, gemak, design en jaren plezier!

Bij het kiezen van een kinderstoel vonden wij kwaliteit, comfort en de stijl van de stoel belangrijk. Onze harten gingen meteen sneller kloppen toen we de Stokke Tripp Trapp zagen, want de stoel is vanaf de geboorte inzetbaar en gaat járen mee. Inmiddels kunnen we daar onze positieve ervaring aan toevoegen; Lucas geniet al 3,5 jaar dagelijks van de Stokke en is hartstikke blij met zijn plek. Wellicht is het ook fijn om te weten dat de stoel gemakkelijk schoon te maken is. Met een kleintje krijgt de stoel behoorlijk wat te voortduren, maar de witte stoel is nog steeds (na al die jaren) hartstikke wit. Sinds de komst van Simon genieten we ook vanaf de eerste dag van de stoel waardoor interactie met hem wordt bevorderd. De stoel zit bovendien comfortabel en is ergonomisch. Een fijne bijkomstigheid dat de stoel ook perfect in onze interieurstijl past met de witte kleur. Mocht wit niet goed aansluiten bij jouw woonwensen, dan heb ik goed nieuws: de stoel is in veel tinten verkrijgbaar.

Stokke Tripp Trapp is een musthave voor het gezin

Zoals ik eerder schreef, ervaar ik de Stokke Tripp Trapp als onmisbaar. Deze stoel vond en vind ik nog steeds elke cent meer dan waard. Ook kochten we alle accessoires waardoor we het plezier van de stoel vergroten, denk daarbij aan de Newborn Set, de Baby Set en het kussen. We gaan nog heel wat jaren genieten van deze fantastische musthave voor elk gezin!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.