Blog

Mama musthave – De Quinny Zapp Flex kinderwagen

Quinny_Zapp_Flex_Stroller_Black_on_Sand_Dagmar_Valerie

Quinny_Zapp_Flex_Stroller_Black_on_Sand_Dagmar_ValerieMet veel plezier gebruiken wij de Quinny Zapp Flex kinderwagen voor onze zoon Lucas van nu 11 maanden. Het begon met een heerlijke vakantie waarvoor we een compacte, flexibele én comfortabele buggy zochten die gemakkelijk mee kon in het vliegtuig en het eindigde in een wagen die we dagelijks benutten om de leukste wandelingen met elkaar te mogen maken. Je bent altijd klaar om gemakkelijk en snel lekker naar buiten te gaan met deze fijne kinderwagen van Quinny. Omdat we er zulke positieve ervaringen mee hebben, vertel ik je er graag meer over. 

We zijn altijd al erg actief en ondernemend geweest, ook met de komst van Lucas bleven we daarom niet graag stilzitten. Lekker naar buiten om wandelingen te maken in de omgeving, maar ook dagjes uit, naar het strand, een stedentrip, musea of andere activiteiten; het is goed te doen met baby. Omdat we vaak onderweg zijn en de kinderwagen veel gebruikt wordt, stelden we hogere eisen aan de kwaliteit en het comfort. Omdat ik niet zo sterk ben uit mijzelf en veel pijnklachten ervaar van Fibromyalgie, was het gewicht en de wendbaarheid extra belangrijk, maar ook bij het maken van reizen is dit een fijne bijkomstigheid. We vonden het bijvoorbeeld best even spannend hoe dat zou gaan met vliegen. Mag een kinderwagen dan zomaar mee of zijn hier strenge voorwaarden aan gekoppeld? Ideaal toen bleek dat de Quinny Zapp Flex gewoon mee kan tot aan de gate (bij elke vliegmaatschappij kan dit anders zijn, lees je daarom eerst even in. Tip: ik schreef een artikel over vliegen met een baby en wat erbij komt kijken. ) zodat Lucas in alle rust comfortabel kan rondkijken of zelfs kon slapen. Eenmaal bij de gate klapten we de Quinny Zapp Flex snel en makkelijk in tot een klein pakketje. Ideaal! Lekker zorgeloos op stap met zo’n gebruiksvriendelijke buggy.

De Quinny Zapp Flex buggy kwam precies voor onze vakantie binnen en wat hebben we daar veel plezier door mogen beleven. De buggy is niet alleen ontzettend leuk om te zien (wat altijd heel welkom is, want het oog wil ook wat) maar ook nog eens perfect om te worden vervoerd. Hij kan zeer compact worden ingeklapt, is licht qua gewicht en je kunt er gemakkelijk mee gaan en staan waar je graag zou willen. Het zitje is goed te draaien, de rugleuning verstelbaar en de buggy bevat zelfs een handig mandje onderin. Ook de boodschapjes kunnen er daarom perfect mee gedaan worden. En wat vonden we het fijn dat de buggy in verschillende posities te verstellen was, zodat Lucas niet alleen enthousiast naar de zee kon kijken, maar we ook wandelingen konden maken en hij ook echt de kans kreeg om uit te rusten met een dutje. De handige regenhoes was gelukkig overbodig, maar de buggy is comfortabel, stijlvol, gemakkelijk en licht. Wij zijn er heel erg blij mee!

Quinny_Zapp_Flex_Stroller_Black_on_Sand_Dagmar_Valerie

Over stijl gesproken, je kunt deze kinderwagen naar wens stijlen! Je kunt kiezen voor verschillende uitvoeringen, de kleur die wij hebben is Black on sand. Neutraal en passend bij alles. Met de Quinny Zapp Flex ben je altijd klaar om lekker op stap te gaan met de kleine. Daardoor wordt jullie wereldje veel groter; je bent wendbaar én flexibel. Bovendien is deze kinderwagen ook nog eens een goede oplossing om vanaf de geboorte in te zetten vanwege de optionele reiswieg, cocoon of autostoeltje. Wist je dat de Quinny Zapp Flex wordt geleverd inclusief adapters voor de Maxi Cosi? Als ik dat eerder had geweten, dan had het mij heel wat energie kunnen besparen. Ik kan je vertellen dat een autostoeltje met baby namelijk behoorlijk zwaar kan zijn! Deze kinderwagen is compact opvouwbaar waardoor zelfs een kort ritje met de auto nog plezieriger wordt: je vouwt de kinderwagen snel tot een compact pakketje, het neemt weinig ruimte in in de auto, je klikt er dankzij de adapters de Maxi Cosi op en kunt daardoor sneller met elkaar op stap. Heerlijk!

Wij stelden hoge eisen aan de kinderwagen waarmee we veel kilometers gaan maken en mooie plekken mee willen bewonderen met de kleine erbij. De Quinny Zapp Flex maakt onze verwachtingen meer dan waar; we zijn mobieler én gelukkiger dan ooit! Lekker wandelen, een dagje uit of heerlijk op vakantie? Het wordt allemaal nog toegankelijker gemaakt door deze fijne kinderwagen: het is een must have voor mama’s!

Ik hoop dat je het fijn vond om onze ervaringen te lezen over deze kinderwagen van Quinny en te weten welke eisen wij stellen aan een wagen. Blogs en recensies hebben mij geholpen bij deze zoektocht, hopelijk heb je er ook iets aan gehad. 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.