Hoera, Lucas is 3 jaar geworden!

Hoera, Lucas is 3 jaar geworden!

Hoera, Lucas is 3 jaar geworden! Wat zijn we trots en dankbaar voor dit lieve mannetje in ons leven; een geweldige peuter met praatjes voor tien, initiatief, energie en zin om het leven te vieren. Dit laatste doet hij dan ook met volle teugen, waardoor we ook extra genieten van dit prachtige kereltje. Drie jaar geleden maakte Lucas mij moeder en hield ik hem voor het eerst in de armen. Elke dag opnieuw voel ik onvoorwaardelijke liefde voor dit lieve mannetje. We zijn echte geluksvogels als ouders en vieren vandaag zijn derde verjaardag!

Het is tijd voor taart met drie kaarsjes! Meneer kan niet wachten om deze uit te blazen en we hebben ook mooie cadeautjes voor hem waar we Lucas mee zullen verblijden. Dat wordt lekker spelen en beleven! We vieren het dit jaar niet officieel in de zin van een groot feest organiseren, maar we staan natuurlijk stil bij deze feestelijke dag. Omdat we in de verbouwing zitten is het niet zo praktisch om veel mensen over de vloer te hebben, maar ruimte voor taart, slingers, ballonnen en vooral gezelligheid is er altijd. We eten zijn lievelingseten en Jord is vandaag ook vrij om samen zijn verjaardag te vieren. Lekker een dagje samen om te genieten van deze grote jongen, onze zoon waar we we trots op zijn. Ongelooflijk dat drie jaar geleden de bevalling net achter de rug was en hij zo ongelooflijk klein was; elke dag met hem is een feestje en vandaag een beetje extra!

Laatst zei Lucas dat hij geen cadeautjes hoeft, omdat hij al een broertje krijgt (probeer het dan maar droog te houden met die extra hormonen, zo lief!). Natuurlijk konden we het niet laten om hem vandaag te verrassen met mooie presentjes, waaronder de geweldige barbecue van Vtech. In dit artikel vertel ik je er graag meer over wat we onze lieve peuter cadeau doen. We gaan er een gezellige dag van maken en vieren zijn derde verjaardag. Op naar een onvergetelijk levensjaar!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Romy

    Gefeliciteerd met Lucas! Wat een mooie mijlpaal en wat gaat de tijd dan toch snel! Ik herinner me ook nog je aankondiging dat je net bevallen was. Bizar dat het nu alweer drie jaar verder is!
    Ik hoop dat jullie een heerlijke dag hebben. Maar aangezien Lucas binnenkort het allermooiste cadeautje krijgt dat hij zich kan wensen, kan dat haast niet anders :) Zo lief, die opmerking!
    Romy onlangs geplaatst…Outfit | Een herfstachtige outfit op een mistige zaterdagochtendMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge