Blog

Hoera, Lucas is 3 jaar geworden!

vliegeren strand Lucas ByDagmarValerie

Hoera, Lucas is 3 jaar geworden! Wat zijn we trots en dankbaar voor dit lieve mannetje in ons leven; een geweldige peuter met praatjes voor tien, initiatief, energie en zin om het leven te vieren. Dit laatste doet hij dan ook met volle teugen, waardoor we ook extra genieten van dit prachtige kereltje. Drie jaar geleden maakte Lucas mij moeder en hield ik hem voor het eerst in de armen. Elke dag opnieuw voel ik onvoorwaardelijke liefde voor dit lieve mannetje. We zijn echte geluksvogels als ouders en vieren vandaag zijn derde verjaardag!

Het is tijd voor taart met drie kaarsjes! Meneer kan niet wachten om deze uit te blazen en we hebben ook mooie cadeautjes voor hem waar we Lucas mee zullen verblijden. Dat wordt lekker spelen en beleven! We vieren het dit jaar niet officieel in de zin van een groot feest organiseren, maar we staan natuurlijk stil bij deze feestelijke dag. Omdat we in de verbouwing zitten is het niet zo praktisch om veel mensen over de vloer te hebben, maar ruimte voor taart, slingers, ballonnen en vooral gezelligheid is er altijd. We eten zijn lievelingseten en Jord is vandaag ook vrij om samen zijn verjaardag te vieren. Lekker een dagje samen om te genieten van deze grote jongen, onze zoon waar we we trots op zijn. Ongelooflijk dat drie jaar geleden de bevalling net achter de rug was en hij zo ongelooflijk klein was; elke dag met hem is een feestje en vandaag een beetje extra!

Laatst zei Lucas dat hij geen cadeautjes hoeft, omdat hij al een broertje krijgt (probeer het dan maar droog te houden met die extra hormonen, zo lief!). Natuurlijk konden we het niet laten om hem vandaag te verrassen met mooie presentjes, waaronder de geweldige barbecue van Vtech. In dit artikel vertel ik je er graag meer over wat we onze lieve peuter cadeau doen. We gaan er een gezellige dag van maken en vieren zijn derde verjaardag. Op naar een onvergetelijk levensjaar!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.