Blog

Hoera! Lucas is 1 jaar geworden!

23734548_2002019496743364_5765623875505225728_nHieperdepiep hoera! Vandaag is onze lieve Lucas 1 jaar geworden en vieren we vol trots en blijdschap zijn verjaardag. Het wordt een feestelijke dag vol gezelligheid; zo bijzonder om het eerste jaar als ouders van onze kleine man te mogen vieren! Ik zal het ongetwijfeld niet droog houden, maar ook dat hoort bij zo’n eerste verjaardag. Ongelooflijk, ons kleine vriendje is officieel geen baby meer maar een dreumes. Hoera! 

Echt heel bijzonder dat we met lieve vrienden en familie bij deze feestelijke dag mogen stilstaan. Twee jaar terug onze verlovingsdag, een jaar geleden de dag dat ons lichtpuntje werd geboren: de liefste zoon die we ons maar konden wensen. En wat heeft hij ons nu al veel moois gegevens wat we ons nooit van te voren konden indenken! Lucas is een echte lieverd, een gevoelige jongen en tegelijkertijd erg tevreden. Het is voor ons als ouders zo’n cadeautje om zijn ontwikkeling van dichtbij mee te mogen maken; echt een wonder. We genieten met volle teugen van zijn aanwezigheid en hebben heel veel zin om de toekomst met elkaar te mogen beleven. En dat zijn eerste levensjaar achter de rug is, vieren we met een mooie Nijntje taart, cadeautjes, traktatie op de opvang en een huis vol dierbaren. Allemaal zijn we trots, blij en dankbaar dat hij ons leven verrijkt.

Jouw gebrabbel, vrolijke gelach en ondeugende streken zorgen ervoor dat ik elke dag zin heb om met jou het beste van elk moment te maken. Als ik in jouw grote, sprankelende ogen kijk dan zie ik kracht ,warmte en blijdschap. Wat ben je gegroeid lieve schat! Van klein hummeltje die zwom in maatje 50 naar stoere truitjes en niet te vergeten je favoriete Nijntje broek. Van nul naar 7 tandjes, eerste woordjes en flinke hapjes. Van lekker slapen in mijn armen toen je geboren was naar een jaar later lekker klimmen en ontdekken. Je zwaait naar iedereen die je tegenkomt op straat, wijst lachend naar de hondjes en voorbijgangers kunnen spontaan een high five verwachten; het is zo mooi om te zien hoe je met iedereen contact zoekt. En die verlegen blik? Die zet je alleen maar op, omdat we je dan zo schattig vinden slimpie, we hebben je wel door! Maar het is je vergeven, die blik staat je zo zoet! Een andere blik is die ondeugende grijns als je stiekem naar de plant kruipt, terwijl je toch echt goed weet dat je daar niet aan mag zitten. Of als je snel achter Poes aan tijgert om nog even haar staart te pakken. Maar het is je allemaal vergeven, want je slaapt zo lekker door en je eet alles wat we je aanbieden. We vertrouwen elkaar blindelings en luisteren naar elkaar én ons gevoel. Wat een indrukwekkend jaar en wat mochten we veel van je leren lieve schat, dank je wel dat je bij ons bent en weet dat we ongelooflijk trots op je zijn. We genieten met volle teugen van jou en weet dat we je onvoorwaardelijk liefhebben. 

Vandaag is het jouw feestje lieve Lucas, hoera 1 jaar! 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.