Blog

Gezinsfotoshoot door Past & Present Fotografie

pastpresentfotografie_dagmar_valerie

Tastbare herinneringen aan een speciale periode. Dankzij Petra van Past & Present Fotografie kreeg ik als moeder voor Moederdag het allermooiste cadeau; foto’s van ons gezin. Ons kersverse gezin van vier vastgelegd in een bizarre tijd waarin Corona de wereld stil heeft gezet. De 7e week met Simon in ons midden én een week voordat de opvang haar deuren weer opende. Een periode waarin ik wekenlang – hoogzwanger en na de bevalling – 24/7 met veel liefde ‘AAN’ stond als moeder. Ik ben ongelooflijk blij met de foto’s die gemaakt zijn tijdens deze gezinsfotoshoot met Petra. Op professionele wijze schoot zij in een relatief korte tijd prachtige beelden waar ik nog vaak naar zal kijken.

Ik geniet met volle teugen van ons gezin en met drie mannen in huis is het nooit saai! Ik ben veel en vaak met de kids en op mijn telefoon staan duizenden (!) foto’s van mijn gezin. Drie keer raden wie er zelden op de foto staat? Yes, dat heb je goed; dat ben ik. En dat is helemaal niet erg, want ik ben dolgelukkig met alle foto’s van de boys, maar het is natuurlijk ook heel leuk om op de foto te staan mét de mannen waar ik zoveel van hou. Van deze langgekoesterde wens heeft Petra werkelijkheid gemaakt; omringd door mijn gezin sta ik op mooie foto’s!

Mijn zwangerschapsverlof was anders dan ik mij had voorgesteld, maar het allerbelangrijkste; we zijn in goede gezondheid én samen. We hebben veel prachtige momenten als gezin in deze periode mogen beleven; van eerste keren met z’n vieren tot een vliegende start met goede nachten en veel gezelligheid. Een geweldige mijlpaal vond ik deze gezinsfotoshoot. Later zullen we terugblikken op deze tijd met deze waardevolle foto’s. Zwanger en bevallen in tijden van Corona maakte mij sterker dan ik ooit ben geweest! De foto’s overtreffen al mijn verwachtingen en ik kan niet in woorden vangen hoe gelukkig ik ermee ben. Onze vliegende start als gezin van vier vastgelegd in een tijd waarin niets vanzelfsprekend is. Dank je wel Petra van Past & Present Fotografie voor deze fantastische foto’s!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.