Blog

Feestelijke mijlpaal: Simon is 8 weken oud

pastpresentfotografie_by_dagmar_valerie

Ongelooflijk, maar waar: onze lieve zoon Simon is 8 weken oud! We genieten al 2 maanden van én met elkaar. Deze feestelijke mijlpaal viert de kleine man zelf ook door vrolijk te brabbelen. Zo mooi al die lieve babygeluidjes en als hij lacht, tsja dan kun je mij echt opvegen. Geweldig om al die ontwikkelingen van dichtbij te mogen ervaren en we zijn hartstikke blij dat alles zo goed mag gaan. De boys zorgen voor een fantastische conditie, want stilzitten is verleden tijd. Het is de meest intensieve én liefdevolle tijd die ik ooit heb beleefd!

Al 8 weken mogen we de trotse ouders zijn van ons lieve mannetje Simon. De geluksmomenten stapelen zich op en de fotorolletjes van deze newbornfase zijn goedgevuld. Lucas is trotse broer en de band tussen de jongens is hartverwarmend. Wat Lucas ook doet, hij houdt Simon altijd in gedachten en in de gaten zodat hij zeker weet dat het met Simon goed gaat. ‘S avonds wil hij maar al te graag met Simon in bad en zodra Simon de stem van Lucas hoort, begint hij meteen te lachen. Ongelooflijk mooi.

Vanaf het eerste moment dat we Simon in de armen konden sluiten voelde hij vertrouwd. Hij maakt ons gezin compleet en we zijn dankbaar dat hij in goede gezondheid bij ons mag zijn. We hebben de afgelopen weken vanuit rust en ruimte kunnen wennen aan onze nieuwe gezinssamenstelling, maar eigenlijk hadden we de flow al snel te pakken. Simon maakt het ons erg makkelijk en hij gaat gezellig mee in het ritme dat we al met elkaar hadden. Het is al sinds zijn geboorte vrijwel elke dag zonnig, waardoor we proberen dagelijks een wandeling te maken met de jongens. De nachten gaan ook erg voorspoedig en het badderen is een feestje. De afgelopen 8 weken genoten we van onze droomstart.

Zoals je kunt lezen gaat het hartstikke goed met Simon, ons als gezin en ook met mij. Ik voel mij sterker dan ik ooit ben geweest en ik geniet volop van de mannen. Ik begin tussendoor zelfs het werk weer een beetje op te starten, omdat het goed voelt om voor de klanten klaar te staan. Ik heb het ondernemen gemist, maar het is ook echt een luxe dat ik mijn eigen tijd in kan delen om waarde toe te voegen voor de opdrachtgevers (als tekstschrijver en marketeer). Zo kan ik er niet alleen voor mijn lieve gezin zijn, maar ook genieten van de werkzaamheden wanneer dat mogelijk is. Ook vind ik het heerlijk om nieuwe content te creëren en meer te betekenen als illustrator. De komende periode ga ik dan ook extra genieten van de creatieve flow zodra daar ruimte voor is.

We zijn dankbaar en blij dat we 8 prachtige weken achter de rug hebben met lieve Simon in ons leven. We verheugen ons op alle mijlpalen, ontwikkelingen en geluksmomenten met elkaar! Dank je wel voor het lezen en heel veel liefs van ons!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

P.s. deze foto is gemaakt door de getalenteerde Petra van Past & Present Fotografie

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.