Blog

Het eerste verjaardagsfeest van Lucas

Verjaardag_LucasHieperdepiep hoera! We vierden de eerste verjaardag van Lucas en wat was het een feestelijke dag. De voorpret begon al met het ophalen van zijn verjaardagstaart en eindigde met gezellige vrienden tot iets later dan gepland (en dat op een doordeweekse dag). Het was een onvergetelijke verjaardag en heel bijzonder om zijn eerste levensjaar te mogen vieren. En tegelijkertijd ons eerste jaar als ouders! Ongelooflijk, een jaar geleden verwelkomden we hem in ons leven en leerden we elkaar pas echt kennen. Nu is Lucas niet meer weg te denken uit ons leven en genieten we volop van de momenten samen. Ik vertel je meer over hoe we zijn eerste verjaardag vierden, lees je mee?

Ik noemde het al even, maar ik had twee mooie taarten besteld voor Lucas zijn eerste verjaardag. Aangezien hij helemaal weg is van Nijntje (hij begint er gelijk enthousiast naar te lachen en te zwaaien zodra Nijntje in beeld komt in de vorm van een knuffel, poster, boekje of op tv) mocht een Nijntje taart daarom niet ontbreken op deze eerste party. Ik bestelde deze speciaal bij HetTaartgeheim.nl en dat was érg lang rijden vanaf ons maar ik had het er elke meter voor over toen we het eindresultaat mochten bewonderen. Ik kon mij geen mooiere taart wensen voor deze speciale dag. Het was een grote taart voor de gasten die kwamen en een kleine meptaart waarin Lucas uiteindelijk lekker spontaan met z’n hele gezicht indook. Dit zorgde voor hilarische beelden die gelukkig vast zijn gelegd, heerlijk toch?

Ook de pannenkoeken waren van de partij als favoriet eten van Luc, het werd daarom een heuse pannenkoeken party. Omdat het een doordeweekse avond was, kwam iedereen uit werk gelijk door om bij de verjaardag aanwezig te zijn. Met lieve vrienden en familieleden vierden we deze bijzondere mijlpaal van Lucas en hij werd overladen door prachtige cadeaus. Bij de eerste had hij niet helemaal door waarom je nou het mooie inpakpapier mag scheuren en snapte hij het principe nog niet. Maar toen het werd voorgedaan kreeg hij er steeds meer plezier in en vloog op een gegeven moment het papier om onze oren. Hij had echt de avond van zijn leven, mocht ook even opblijven en werd enorm verwend met presentjes en aandacht. Hij vond het fantastisch en herkende ook zo goed als iedereen; zo leuk om te zien dat hij er ook van kon genieten dat iedereen er was. Ik was eventjes bang dat we een overprikkeld ventje zouden hebben die avond, maar hij was lekker aan het spelen met zijn nieuwe speelgoed en vond alles prachtig. Bovendien heeft hij erna als een blok geslapen wat wij als ouders natuurlijk ook waarderen ;)

Wat was het een mooie avond! We willen iedereen via deze weg ook nog van harte bedanken voor de fantastische tijd met elkaar, de gezellige momenten en de verwennerij waardoor Lucas extra plezierig kan gaan spelen de komende tijd. Wat een feest! De woonkamer was gevuld met dierbaren en het was heerlijk om door hen te worden omringd op deze mooie dag. Op de opvang had Lucas ook al een groot feest, want hij trakteerde Nijntje boekjes en biscuitjes en er werd mooi voor hem gezongen. Ook kreeg hij een prachtige verjaardagsmuts op en was hij erg onder de indruk van alle aandacht en gezelligheid. En nu wordt het tijd dat ik aan de slag ga met zijn eerste fotoboek van het afgelopen jaar. Gek hoor, om die eerste foto’s van de kraamweek te zien, de eerste mijlpalen die we met elkaar vierden (eerste rondje buiten lopen, de eerste autorit, de kennismaking met zijn oom en tante…) en die vele prachtige herinneringen die we met elkaar mochten maken het afgelopen jaar.

We kijken uit naar al het moois wat we met elkaar gaan beleven en hebben zijn eerste levensjaar op een heerlijke manier afgesloten. Op naar meer fijne herinneringen, mooie avonturen en gezellige momenten!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.