Blog

Een gat in de lucht springen op de nieuwe trampoline!

trampoline

Afgelopen week hebben we volop genoten van een stuiterend kind. Lucas was (en is nog steeds) door het dolle heen dat we een trampoline in de tuin hebben gekregen en het is echt een feestje om hem zo enthousiast te zien. Hij geniet elke dag van de trampoline door erop te springen, te zingen, koprollen te maken en met vriendjes erop te lachen. We boffen dat de trampoline met de zonnige dagen al binnen is gekomen, waardoor we er dit seizoen nog extra veel plezier door mogen beleven. Ik vertel je heel graag meer over onze nieuwe aanwinst!

Een groot succes!

Op vakantie in Oostenrijk durfde Lucas nog niet zelf te springen op de trampoline en was hij er heel voorzichtig op. Dat is nu wel anders! Nog geen twee maanden later springt hij een gat in de lucht erop en maakt hij wilde koprollen. Hoe gekker, hoe beter! Het plezier straalt van hem af en je ziet Lucas met volle teugen genieten. Ook probeert hij steeds hoger te springen en dat lachje als hij weer op zijn billen valt is prachtig. Ik kan uren naar hem kijken… en dat is zelfs niet eens gelogen, want hij is er de hele dag zoet mee. Als ik had geweten dat een trampoline zo’n succes zou zijn….

Onze nieuwe trampoline

De trampoline hebben we in onze achtertuin geplaatst in het hoekje waar vrijwel altijd de zon er goed op staat. Zo kan Lucas ook in de ochtend al lekker springen als hij dat zou willen. De trampoline is wat hoger, maar bevat handige netten waardoor je er niet af kunt vallen. We hebben de afspraak gemaakt dat hij alleen mag springen als de rits ervan dicht is voor zijn eigen veiligheid (en mijn gemoedstoestand, maar dat terzijde). Er kan maximaal een gewicht van 50 kilo op, waardoor de trampoline perfect is voor de kids. De trampoline is rond en we hebben gekozen voor het merk Salta. De kleur is zwart (past goed bij de tuinmeubels) en qua afmetingen vonden we een diameter van 183 cm een perfecte maat. De trampoline hebben we uitgezocht bij Trampolinezaak, Lucas heeft dit prachtige cadeau van hen gekregen. We hebben nog geen poging gedaan om de trampoline in de schuur op te bergen, maar in theorie zou dat mogelijk zijn. Voor nu wordt de trampoline elke dag gebruikt en dat maakt het tot een groot succes!

Lekker bewegen, zingen en plezier maken

Ik vind het heerlijk om te zien hoeveel plezier de trampoline Lucas geeft. Hij rent er enthousiast naartoe, is lekker buiten en volop in beweging. Hij heeft er de grootste lol en zingt er vrolijke liedjes op waar de buurt van mee kan genieten haha. Ook komen zijn lieve vriendjes en vriendinnetjes er graag op spelen, waardoor zij het feest compleet maken. We hebben geen gigantische tuin, waardoor het zicht op de kleurrijke planten en bloemen wel iets is veranderd. Ik geef het toe; we zijn zulke ouders geworden die alles doen voor een glimlach van ons kind haha.

We wouden Lucas eigenlijk met de trampoline verrassen voor zijn 3e verjaardag, maar…. Zoals je kunt lezen is deze poging meer dan mislukt. Aangezien zijn verjaardag ook pas in december is, vonden we het extra leuk om hem nu alvast in deze zonnige tijden met deze mooie trampoline te verblijden. Missie geslaagd!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.