Blog

Een feestelijke dag – Lucas is 2,5 jaar!

Lucas olifant 2,5 jaar

Vandaag is het feest! Lucas is 2,5 jaar geworden en mijn liefste kleinste vriendje is ‘een grote jongen’ zoals hij zelf zo trots kan zeggen. Maar ik ben stiekem nog veel trotser, want wat een rijkdom om te worden omringd door Lucas. Met zijn eigen wil, geweldige uitspraken, de fijnste knuffels van de wereld, zijn nieuwsgierige blik, zijn behulpzame en liefdevolle houding en oneindige energie maakt hij elke dag zoveel mooier! Ik kan mijn geluk niet op en geniet met volle teugen samen met hem van grote en kleine momenten die we met elkaar mogen beleven. 2,5 jaar klinkt enerzijds zo kort, want het is ongelooflijk snel gegaan. Aan de andere kant hebben we zoveel mooie herinneringen samen gemaakt dat we deze niet eens kunnen tellen. Gelukkig hebben we de foto’s nog! 2,5 jaar geleden lag dit lieve kereltje voor het eerst in mijn armen en mocht ik Lucas ontmoeten. Nu telt deze stoere, lieve jongen tot 10 in het Nederlands, Engels en Pools. Waar blijft de tijd? Soms probeer ik te zoeken naar het juiste woord om te omschrijven hoeveel ik van dit lieve mannetje houd, maar zelfs het aantal sterren aan de hemel komt niet in de buurt van dit oneindige, onvoorwaardelijke gevoel. Al 2,5 jaar mag ik zijn mama zijn, vandaag vieren we dat je al 2,5 jaar ons leven verrijkt met al jouw liefde, warmte en lichtpuntjes.

Hieperdepiep hoera! Lucas is 2,5 jaar!

Vandaag vieren we een klein feestje. We eten een taartje en blazen de kaarsjes uit, omdat je daar zo van geniet. Dat doen we soms ook voor de gezelligheid op een gewone dag, want je maakt van het dagelijkse een feestje. Natuurlijk gaan we naar een bouwplaats in de buurt, we stappen op de fiets met jouw mooie Bob de Bouwer helm op en ontdekken nieuwe graafmachines. We geven een high five aan de bouwvakker en zwaaien naar de tractor. Je geniet met volle teugen van alle machines die je ziet en kunt deze ook ontzettend goed benoemen. Thuis bouwen we de mooiste zandkastelen in de zandbak en sproeien we de tuin. We bekijken hoe de plantjes en bloemetjes groeien die je eerder dit jaar zelf hebt gezaaid. Je zaaide met zoveel liefde en plezier, binnenkort mag je nog meer warmte en geluk oogsten. Want jij maakt door te zijn wie je bent de wereld zoveel mooier. Je bent meer dan goed genoeg en wat genieten we van jou. Elke dag en elk moment. Je groeit ontzettend snel, maar je laat ons ook groeien. We ontwikkelen en leren dankzij jou nog beter hoe we de beste versie van onszelf mogen zijn, omdat we jou het allerbeste willen geven wat binnen onze mogelijkheden ligt. Dank je wel dat we jouw ouders mogen zijn, wat zijn we trots op je lief vriendje.

Ons lichtpuntje

Al 2,5 jaar is Lucas bij ons en wat is het toch bijzonder om zijn ontwikkelingen van dichtbij mee te mogen maken. Elke dag ontdekt en leert hij iets nieuws en mogen wij zijn groei bewonderen. Lucas is ons stralende lichtpuntje waar wij zielsveel en onvoorwaardelijk van houden. We zijn dankbaar dat we al 2,5 jaar mogen samenzijn en we proberen elk moment helemaal in ons op te nemen. Alle clichés zijn waar, daarom koesteren we het nu en gunnen we elkaar oprechte aandacht, liefde en warmte. Dat we elkaar mogen ondersteunen en versterken in alles wat er op ons pad mag komen. Op naar nog meer mooie herinneringen die we samen mogen creëren!

Wij gaan genieten van deze feestelijke dag!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.