Blog

Disney On Ice winactie – Win 4 kaarten voor de show

Disney On Ice winactie

Wij gaan het leven vieren met z’n vieren. Om deze mijlpaal te vieren, ben ik heel blij en dankbaar dat ik een bijzondere kans heb gekregen om een gezin een onvergetelijke belevenis te geven. Ik mag namelijk een te gekke winactie delen, waarbij ik vier kaarten voor de Disney On Ice Magisch IJsfestival weg mag geven! Ik ben opgegroeid met Disney en geniet nog altijd van de prachtige (en ontroerende!) films en muziek. Daarom vind ik het een eer om als gezin naar deze show te gaan, waar Lucas deze magische momenten mag beleven. Ook mag ik vier lieve Disney fans blij maken met deze geweldige ervaring waarmee jullie 2019 op een indrukwekkende manier mogen afsluiten. Ik vertel je heel graag meer over deze winactie, lees je mee? Wie weet zit jij met dierbaren bij Disney On Ice Magisch IJsfestival!

Een onvergetelijke ervaring: de Disney On Ice show

Een leven zonder Disney? Ik zou het mij niet voor kunnen stellen. De films maakten altijd al veel indruk op mij en nog steeds kan ik op sommige momenten de tranen niet bedwingen of lach ik hardop bij bepaalde scenes. De films en verhalen zitten vol magische momenten waar ik veel mooie herinneringen aan heb. Ik hoop dit ook aan Lucas en zijn broertje op een dag mee te kunnen geven. We genieten regelmatig van Disney muziek en dansen met elkaar door de woonkamer. Heerlijk als dat (hopelijk) nog jaren kan! Op de foto hierboven zie je mij heel lang geleden (echt een throwback, want het is nog het duckface-tijdperk zoals je ziet) bij een Disney store, gelukkig kan ik binnenkort een nieuwe foto maken met onze favoriete Disneyfiguren. Lucas is dol op Elsa en noemt sneeuwpop Olaf zijn vriendje, ik kan niet wachten om zijn gezichtje te zien als hij zijn lievelingskarakters van dichtbij mag beleven! Geweldig als verhalen en dromen echt tot leven komen, we verheugen ons daarom ontzettend op het meemaken van de Disney On Ice show. Een weekje na de officiële verjaardag van Lucas mogen we hem met deze onvergetelijke ervaring in Ahoy verblijden. Echt een feestje!

Disney on Ice winactie

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Lucas zijn 3e verjaardag gaan we vieren met deze unieke belevenis tijdens de show van Disney On Ice. We zitten daarvoor in grote verbouwingen met ons huis, waardoor het de ultieme beloning vormt om er daarna lekker even met het gezin tussenuit te gaan en Lucas te zien genieten van deze onvergetelijke Disney ervaring. Ook jij kunt er met jouw gezin bij zijn! Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland! Magisch IJsfestival is te beleven van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam (Ahoy) en Utrecht (Jaarbeurs). Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl.

Win 4 kaarten voor Disney On Ice op 27 december in Utrecht

Ik verheug mij ontzettend op het weggeven van deze bijzondere prijs. Ik mag namelijk 4 zilveren tickets weggeven voor de Disney On Ice Magisch IJsfestival van 27 december in Utrecht (Jaarbeurs). Om 19:30 start de show en jij kunt hier met jouw gezin bij zijn! Maak nu kans op deze onvergetelijke Disneyervaring!

  • Laat een reactie achter onder dit artikel waarom je graag zou willen winnen of wie je deze tickets gunt;
  • Volg mij op Instagram en laat in een comment onder de winactiepost weten waarom jij de 4 tickets moet winnen.

De winactie loopt t/m 15 oktober en ik stuur de winnaar graag een persoonlijk berichtje met het geweldige nieuws én de 4 zilveren tickets! Ik voel mij echt vereerd dat ik deze samenwerking met Disney On Ice aan mag gaan waardoor we met Lucas deze show mogen beleven en dat ik ook een ander gezin deze onvergetelijke ervaring mag bezorgen. Tijdens deze show komen de mooiste sprookjes en verhalen tot leven; wat een unieke kans om deze herinneringen te creëren.

Zou je graag bij de Disney On Ice Magisch IJsfestival aanwezig willen zijn? Waarom zou je graag de 4 tickets willen winnen? Maak nu kans door mee te doen en deel jouw reactie onder dit artikel of via Instagram!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.