Blog

De kraamweek – Het leven vieren met z’n vieren

kraamweek Simon

De eerste dagen als gezin van vier hebben we achter de rug. We hebben ontzettend genoten van onze kraamweek met Simon en de fantastische kraamverzorgster. Ik waarschuw alvast voor een zeer zoetsappig artikel, maar waar ik na Lucas weken moest herstellen na de bevalling verliep nu alles meer dan voorspoedig. We hadden verwacht dat ook dit keer mijn herstel veel tijd en ruimte zou vragen, maar wat een groots cadeau dat ik mij zo fit en energiek mag voelen. Ik voel mij ontzettend goed, waardoor ik er met alle aandacht, plezier, liefde en warmte voor mijn gezin kan zijn. We hebben een onvergetelijke kraamweek gehad waar ik je graag meer over vertel. Lees je mee?

Na een voorspoedige bevalling kwamen we thuis en kon Lucas zijn broertje voor het eerst ontmoeten. Ook al was het midden in de nacht; we hebben genoten van dit ontroerende moment. Lucas zei tegen Simon dat hij hem altijd zal beschermen, probeer het dan maar droog te houden… We stapten met z’n viertjes in bed om met elkaar de eerste dag samen in te luiden. De mannen sliepen heerlijk naast elkaar en ik kon alleen maar genieten van dit prachtige uitzicht. Rijkdom in de puurste vorm! We boften enorm met de geweldige kraamverzorgster die ons een vliegende start heeft gegeven. Het was super om handige tips en tricks te mogen ontvangen om voor Simon te kunnen zorgen en dankzij haar inzet, passie en bevlogenheid hebben we dubbel en dwars genoten deze eerste dagen.

Simon slaapt en groeit goed, de borstvoeding kwam goed op gang, het eerste badje was relaxt en magisch, Lucas gedroeg zich meteen als een grote broer en is dol op Simon, ik voelde mij relatief fit en energiek na de bevalling, ons huis was lekker opgeruimd en goed bij te houden, we hebben heerlijk gegeten (inclusief verrukkelijke sushi) en er was rust en ruimte om volop te genieten van elkaar. Natuurlijk is het gek dat we geen kraambezoek kunnen ontvangen, terwijl je niets liever wil dan het geluk delen met anderen. We zitten echt op een blauwe wolk en zijn dol op de jongens; de kraamtranen kwamen dan ook voornamelijk door het besef dat we dierbaren moeten missen in deze tijd. Dat is confronterend en soms moeilijk, maar anderzijds hebben we extra aandacht voor elkaar en kunnen we goed wennen aan deze nieuwe gezinssamenstelling.

Het gaat hartstikke goed met ons en we kijken met veel dankbaarheid, trots en plezier terug op de kraamweek met lieve Simon. Wat een feestje dat het zo voorspoedig en fijn mag gaan! We zijn ontzettend verliefd op de kids, ik voel mij lichamelijk en mentaal super en we lijken na zo’n relatief korte periode eigenlijk alles op de rit te hebben. Voor zover dat uiteraard kan met een newborn. Het geeft zoveel rust en energie dat Simon bij ons is. We keken maanden uit naar zijn komst en nu is hij er. We zijn dolgelukkig en ongelooflijk blij dat we in goede gezondheid van elkaar mogen genieten in een tijd waarin niets vanzelfsprekend is. Ook zijn we dankbaar voor de fantastische ondersteuning en zorg van onze kraamverzorgster die onze kraamweek omtoverde tot een magische tijd vol hoogtepunten en prachtige herinneringen. We zijn klaar voor dit nieuwe hoofdstuk waar we met z’n vieren vol vertrouwen instappen. We kijken uit naar alle avonturen die we samen aan mogen gaan!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.