Blog

De 3e verjaardag van Lucas – Disney on Ice en VTech Barbecue

Lucas 3 jaar

Lucas is bijna 3 jaar oud en dat gaan we vieren! We kunnen niet wachten om hem te verblijden met leuke cadeautjes, ook al zitten we dan midden in de verbouwing. We gaan genieten van lekkere taart en maken er alsnog een feestelijke dag van. En waarschijnlijk vindt hij de klussers fantastisch en klust hij zelf enthousiast mee; blijer kan je hem niet maken dus met de verjaardag zit het wel goed. We hadden gehoopt dan al klaar te zijn, maar helaas liep het iets anders met de planning. We gaan er alsnog een leuk feestje van maken maar dan kleinschalig, waardoor we extra gaan genieten als gezin. Ongelooflijk dat Lucas al 3 jaar wordt!

Een broertje als cadeau

De mooiste uitspraak van Lucas kwam totaal onverwacht: ‘Mama, ik hoef geen cadeautjes voor  mijn verjaardag, want ik krijg al een broertje’. Huilen met een hoofdletter H. En van Hormonen, ongelooflijk lief en mooi deze uitspraak toch? Eentje om voor altijd te koesteren.

Een beleving: Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

We zijn heel blij en dankbaar dat we met Lucas voor het eerst naar Disney on Ice kunnen voor zijn 3e verjaardag. We denken dat hij het echt geweldig zal vinden, aangezien hij steeds meer Disney figuren kent en graag meezingt met liedjes. Het zal vast een onvergetelijke ervaring worden waar we nog lang over na zullen praten; wat een feestje om Disney on Ice samen te kunnen beleven. En qua timing ook top; de show zal net na zijn verjaardag plaatsvinden. Wij zijn als ouders minstens zo enthousiast en hebben er veel zin in. Het is echt een uitje voor het hele gezin, als Disney fans tellen wij af tot Disney On Ice in Ahoy!

De VTech Grill & Leer Barbecue

Om het feest compleet te maken, krijgt onze kleine barbecuechef zijn allereerste bbq! De verjaardag van zijn opa herinneren we ons vooral als feest waarbij Lucas niet bij de bbq was weg te slaan, omdat hij voor iedereen vlees en vis klaarmaakte én opschepte. Ook iets wat je niet helemaal verwacht van deze peuter, maar waar we als trotse ouders graag in ondersteunden op dat moment. De VTech Grill & Leer Barbecue is er eentje waar we niet de hele tijd een oogje in het zeil moeten houden en waar hij vast en zeker oneindig veel speelplezier door zal beleven. Zijn verbaasde blik zal vast goud waard zijn, we zetten de fotocamera vast klaar haha. Wat we zo leuk en fijn vinden aan speelgoed van VTech is dat de kwaliteit echt zo goed is en de ontwikkeling van kids spelenderwijs gestimuleerd wordt. Lucas speelt nog dagelijks met de VTech Schep & Leer IJscokar en het behoort echt tot zijn favoriete speelgoed. Extra leuk als hij daardoor een upgrade krijgt met deze fantastische barbecue om zichzelf nog meer uit te dagen en lekker te spelen. En mocht je hét barbecue lied nog niet kennen; Lucas zingt het regelmatig en ik verwacht het dankzij de Grill & Leer nog vaker te gaan horen haha.

Kleine en betaalbare cadeautjes

Omdat Lucas nog niet zo bezig is met Sinterklaas, verspreiden we wat kleinere cadeautjes in deze feestelijke decembermaand tussen de Sint, zijn verjaardag en kerst. De afgelopen maanden schreef ik steeds iets leuks op een lijstje wat ik tegenkwam wat goed van pas zou kunnen komen. Zo is hij dol op meehelpen in de tuin waardoor kinderhandschoentjes voor in de tuin goed van pas komen. Ook knutselt hij graag en geven we hem graag een knutselbak cadeau. Omdat we ook houten speelgoed geweldig vinden, hebben we een brandweerauto bij de Action gekocht (betaalbaar en echt een aanrader) om als cadeau te geven.

We gaan ons lieve peutertje vooral verwennen met liefde, aandacht, warmte en tijd samen. We zijn zo trots op hem en genieten volop van de ontwikkelingen die hij doormaakt. We verheugen ons erop om Lucas te verblijden met al deze mooie cadeaus, al moet hij op zijn broertje nog eventjes wachten… Wat houden we oneindig veel van Luc.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.