Blog

Cadeautip – VTech Bla-Bla-Blocks Trein voor kleine conducteurs

VTech Trein Bla Bla Blocks Dagmar Valerie

Al maanden speelt Lucas enthousiast met de VTech Bla-Bla-Blocks Trein met interactieve blokken. Lucas is dol op treinen en we gaan dan ook regelmatig naar het Spoorwegmuseum waar we het theater bezoeken en de mooiste treinen bewonderen. Hij vertelt dat hij een echte conducteur is aan iedereen die het maar horen wil. De VTech Bla-Bla-Blocks Trein zorgt voor uren speelplezier en dit mooie speelgoed verrijkt zijn fantasie. Het is betaalbaar, interactief en leerzaam voor de jongste conducteurs. Ook wil ik het je graag meegeven als cadeautip; kinderen beleven er lang plezier door.

De VTech Bla-Bla-Blocks Trein zorgt voor uren speelplezier

Lucas kreeg deze prachtige trein van VTech toen hij 2,5 jaar werd. We gaven hem deze trein in Oostenrijk, waar we op zomervakantie waren en hij dit mooie cadeau zeker had verdiend. Na een indrukwekkende wandeltocht door de bergen, genoot hij van het uitpakken en keek hij zijn ogen uit bij het zien van deze prachtige trein. Lucas kon meteen aan de slag met de interactieve blokken, want er zat ook een Bla Bla Point bij waarbij je meer leert over cijfers, beroepen en kleuren. Je kunt leuke zoekspelletje spelen en de blokken op de treinwagons plaatsen om de mensen (die op de blokken worden getoond) naar hun werk te brengen. Kinderen leren spelenderwijs ontzettend veel van deze leerzame treinreis.

vtech trein bydagmarvalerie

Creaties komen tot leven tijdens het spelen

Eindeloos speelplezier gegarandeerd voor kids tussen de 2 en 4 jaar. En we vinden het extra leuk dat Lucas nog lang kan genieten van deze mooie trein, maar ook ons tweede zoontje (we kijken ongelooflijk uit naar zijn komst in maart 2020) er later mee kan spelen. Dan hebben we twee mini conducteurtjes in huis, ik ben benieuwd! Door de blokken te draaien, breng je creaties tot leven en kan je veel verschillende mogelijkheden benutten. De bewegingssensor van het basisblok activeert vrolijke zinnetjes, geluiden en korte melodietjes. In het pakket zitten 10 interactieve blokken die herkend worden en 8 bouwblokken. Het materiaal is van geweldige kwaliteit; stevig en kleurrijk. Ook vind ik het erg fijn dat het een automatische uitschakeling bevat, want kids willen dit door hun speelplezier weleens vergeten (en wij als ouders stiekem ook). En er is ook aan de ouders gedacht: natuurlijk juich ik de volumeknop toe, waardoor de vrolijke liedjes, zinnetjes en geluiden ook iets zachter afgespeeld kunnen worden.

Interactief en leerzaam

We vinden het echt een feestje om Lucas zo zelfstandig te zien spelen met deze trein. Hij combineert met de blokken, verzint verhaaltjes als conducteur en vertelt vrolijk mee. Het interactieve speelgoed van VTech vinden wij al 2,5 jaar een groot succes, we hadden niet verwacht dat het zoveel plezier zou geven en dat het zo goed mee zou gaan. We zijn dan ook zeer positief over de kwaliteit en de manier waarop het speelgoed kinderen uitdaagt om zichzelf te ontwikkelen. Het begon allemaal met het VTech Baby Mijn Muisvriendje waar we maanden niet meer zonder konden toen Lucas een baby was. Ook de Schep & Leer IJscokar is hier een ongelooflijk succes, waar Lucas en zijn vriendjes regelmatig mee spelen. De VTech IJscokar staat al een jaar in onze woonkamer en het behoort nog altijd tot zijn favoriete speelgoed. Echt een schot in de roos; in de zomer, maar ook in de winter worden we verwend met ijscreaties van Lucas. De ijsjes zijn alleen wel zeer prijzig, soms betaal je wel 10 euro voor een bolletje terwijl het nog geen half uur later opeens 1 euro kost. Aan het prijsverschil werken we nog, maar het ondernemerschap stimuleren we graag haha. Ook pakt Lucas het Mijn Eerste 100 woordjes boek erbij als rustmomentje tussendoor. In een korte tijd leerde hij alle woordjes kennen en we hadden niet verwacht dat we als ouders zo snel deze ontwikkelingen van dichtbij mochten meemaken. We zijn fan van VTech!

Vaak vind ik het erg lastig om cadeautjes te verzinnen voor Lucas, maar ook voor andere kinderen. Deze VTech Bla-Bla-Blocks Trein voor de liefste conducteurtjes is bij ons een groot succes en we zijn dan ook erg enthousiast. Het speelgoed is van geweldige kwaliteit en zorgt voor eindeloos speelplezier.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.