Blog

Cadeautip: Houten Nijntje collectie van Brikkon

cadeautip Brikkon collectie Nijntje

Gisteren mocht Lucas bij ons voor het eerst zijn schoen zetten en wat was het gezellig. Na zijn middagdutje was zijn schoentje gevuld met twee prachtige bouwpakketten van Brikkon. De twee bouwpakketten komen uit de nieuwste collectie van Nijntje en haar vriendjes. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen er heerlijk mee bouwen en vervolgens spelen. Het duurzame, houten speelgoed wordt geleverd met bouwstenen gemaakt uit bioplastic (BIOBUDDi). Ook is het goed te combineren met DUPLO als je dit al in huis hebt. Ik vind het speelgoed van geweldige kwaliteit en het stimuleert de fijne motoriek én de fantasie; je kind kan na het bouwen lekker spelen met de mooie items. Ik vertel je heel graag meer over deze leuke ontdekking en het merk Brikkon.

Sinterklaas kapoentje, gooi een Brikkon bouwpakket in mijn schoentje

We vonden het zo tof om het nieuwe merk Brikkon te ontdekken en daarom vind ik het extra leuk om je middels deze review meer over deze Rotterdamse speelgoedmaker te vertellen. We zijn erg enthousiast als ouders, omdat we zien hoeveel plezier Lucas er nu al aan mag beleven. Het is zo’n fijne manier om hem te laten zien wat bouwpakketten zijn en hoe je daar mooie creaties mee kunt maken. In combinatie met deze  Nijntje collectie was het écht een schot in de roos. En laat ik fan zijn van duurzame initiatieven die ik graag omarm; een gouden combinatie. Maar wat maakt de Brikkon bouwpakketten nou zo bijzonder en leuk? Alle Brikkon bouwpakketten zijn plat dus passen door de brievenbus (of de schoorsteen). Kinderen kunnen meteen aan de slag met bouwen en maken. Zij zetten eerst de  bouwplaat in elkaar en gaan daarna aan de slag met de meegeleverde of eigen steentjes om verder te bouwen. Brikkon is helemaal uit hout gesneden en wordt geproduceerd in Rotterdam. Kinderen kunnen met verf of stiften de modellen naar eigen smaak customizen. Zo ontstaat een uniek eindresultaat waar je kindje trots en voldaan mee kan spelen.

cadeautip Brikkon collectie Nijntje

Nijntje collectie; het vliegtuig en haar huisje

Deze Nijntje collectie vond Lucas helemaal geweldig; we zijn dan ook regelmatig in het Nijntje museum te vinden. Zelf vind ik dat Nijntje ook iets liefs heeft, waardoor deze collectie onze harten al snel veroverde. We vinden het mooi om te zien dat jonge kinderen dankzij Brikkon al kunnen ontdekken hoe het is om te bouwen en eindeloos te combineren met DUPLO of de meegeleverde BiOBUDDi bouwstenen. Het eindresultaat is zeker een plekje in de woonkamer waard! Ook vind ik het duurzame hout erg mooi om te zien en het voelt erg stevig. Het is een speelgoedcollectie geworden waar wij zeer enthousiast over zijn. Dankzij de doorbouwplaten worden kinderen uitgedaagd om hun eigen creativiteit te gebruiken en eigen LEGO / DUPLO te hergebruiken. Alle Brikkons pakketten passen ook weer op elkaar,waardoor je nog meer bouwplezier mag ervaren. Geweldig hoe er over al die details is nagedacht! De creaties kunnen ook nog eens worden beschilderd en gekleurd aangezien de houten platen zich goed lenen voor deze creatieve uitspattingen. Nu vind ik deze natuurlijke tint ook al echt een feestje om te zien, maar het is ook fantastisch wanneer het nog persoonlijker wordt en Lucas een eigen draai kan geven aan de kunstwerken.

bouwen Brikkon spelen

Samen bouwen met Brikkon

Ik vond het heerlijk om samen met Lucas dit mooie vliegtuig van Nijntje te bouwen en daarnaast ook het Nijntje huis te maken. Het is een huis waar Nijntje met haar vriendjes spelen kan.Met Sinterklaasmuziek op de achtergrond en pepernootjes op tafel was het zo gezellig. Lucas was er nog lang zoet mee om allerlei verhaaltjes tot leven te laten komen in dit huisje van Nijntje. We hebben dankzij deze schoencadeautjes een geweldige namiddag en avond mogen beleven. Wij waren zelf nog niet bekend met het speelgoedmerk Brikkon, maar aan mijn enthousiasme geen gebrek. Ik hoop dat je het leuk vond om Brikkon met ons te ontdekken!

cadeautip Brikkon collectie Nijntje

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.