Blog

5 X Betaalbare cadeautips voor Vaderdag

pastpresentfotografie_dagmar_valerie

Het is bijna Vaderdag en papa Jord zetten we dit jaar extra in het zonnetje. Met onze peuter en newborn beleven we een fantastische, onvergetelijke en verrijkende maar tegelijkertijd ook intense periode. Daarom verdient hij het om goed te worden verwend met leuke cadeautjes en blijmakers. Omdat het bijna Vaderdag is, zet ik graag betaalbare cadeautips op een rij. Lees je mee? Veel plezier met geven!

Personaliseer het cadeau: van glas graveren tot schort met naam

Wat je ook geeft, doe het met aandacht. Door het cadeau te personaliseren, laat je zien dat je er extra moeite in hebt gestoken. Voor Vaderdag zijn er ontzettend veel leuke producten om te geven รฉn die je kunt personaliseren. Wat dacht je van bierglazen of een gepersonaliseerde mok voor de dagelijkse koffie momentjes? Een mobieltje gebruikt hij hoogstwaarschijnlijk dagelijks, daar kan je bijvoorbeeld het hoesje voor personaliseren. Een broodtrommel is natuurlijk ook onmisbaar of denk ook eens aan een pizzaplank of keukenschort met naam. Omdat Jord het leuk vindt om nieuwe biersoorten te proberen, geef ik hem een speciaal biertje (voor een speciale papa) en laat ik glas graveren. Ik weet zeker dat we hem daar erg blij mee maken. Met deze perfecte glazen kunnen we samen proosten op het ouderschap en onze lieve kids. Op alle herinneringen die we samen mogen creรซren, nu en in de toekomst. Cheers! Ook mag de bijbehorende knutsel van de kinderen niet ontbreken. Een mok bedrukken leek mij ook geweldig, maar misschien wordt dat een idee voor volgend jaar. Of de kerst ๐Ÿ˜‰

Verzorgingsproducten om te geven

Aan mannen kun je met Vaderdag praktische cadeaus geven (denk aan gereedschap of iets voor in de keuken) of ontspannende presentjes (een game). Toch maak je hen ook erg blij met verzorgingsproducten. Een fijne crรจme, shampoo of body lotion staat hoog op het verlanglijstje van vaders. Een heerlijke geur is overigens ook altijd een succes. Omdat een geur erg persoonlijk is, zou je kunnen vragen waar zijn voorkeur naar uitgaat. Misschien heeft hij een favoriet merk of een bepaalde geur in gedachten. Zo is het misschien niet helemaal een verrassing meer, maar weet je zeker dat de geur daadwerkelijk gebruikt wordt. Ik vraag het dan toch liever om te voorkomen dat een luchtje ongebruikt in de kast blijft staan.

Geef een beleving cadeau

Het is heel erg leuk om een cadeau uit te pakken, maar door het geven van een beleving creรซer je vaak de mooiste herinneringen! Denk aan een middag kanoรซn, een bierproeverij, een gezellige workshop of een datenight waar alles al voor geregeld is. Daar maak je hem vast hartstikke blij mee! Met een lekkere maaltijd kun je vaders meestal ook opfleuren. Liefde gaat eenmaal door de maag!

Creatief aan de slag

Knutsels van de kinderen mogen niet ontbreken op Vaderdag. Kijk voor informatie en inspiratie eens op Pinterest zodat je papa kunt verrassen met een originele knutsel. Met een beetje geluk maken ze deze op school of de opvang, maar zelf iets knutselen kan ook hartstikke gezellig zijn. Maak het jezelf niet te ingewikkeld, het gaat om het idee en de gedane moeite! Print bijvoorbeeld de leukste fotoโ€™s uit van waardevolle herinneringen en plak deze op canvas om het doek vervolgens samen te schilderen. Of maak een handafdruk en plaats deze in een versierd lijstje. Veel plezier met maken!

Opladen en ontspannen met me-time

Hoe leuk het ook is om een tastbaar cadeau te geven, me-time is altijd meer dan welkom. Je kunt het niet inpakken, maar tijd om te ontspannen is goud waard. Verwen de papa daarom met tijd voor zichzelf om te doen waar hij blij van wordt en energie door krijgt. En het is clichรฉ maar waar; gelukkige ouders maken de kids ook gelukkig.

Heb jij al bedacht wat je gaat geven voor Vaderdag?

Veel liefs, Dagmar

Follow me onย Facebookย โ˜†ย Bloglovinย โ˜†ย Twitterย โ˜†ย Instagram

P.s. deze foto is gemaakt door de getalenteerde Petra van Past & Present Fotografie

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou รฉn jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.