Blog

9 X Betaalbare kraamcadeautjes inspiratie op een rij

Bijna twee jaar geleden werden we overladen met de allermooiste, leukste en erg originele kraamcadeautjes. Het was ontzettend speciaal om deze prachtige cadeaus in ontvangst te mogen nemen en Lucas werd enorm verwend. Van geweldige boekjes tot outfits, schoentjes, knuffels, speelgoed en vooral veel warme woorden. Dat maakte onze blauwe wolk helemaal af! Kraamcadeautjes worden met veel zorg samengesteld en met liefde gegeven, maar wat zijn nou echt leuke en originele cadeautjes om te kunnen geven? Ik heb betaalbare inspiratie voor je op een rij gezet. Veel plezier bij het overhandigen!

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Gepersonaliseerde kinderboeken waren bij ons echt een heel groot succes. Nu is het geen geheim dat ik echt een fan van lezen ben, maar ik wil mijn liefde voor boeken ook graag doorgeven aan Lucas. We kregen prachtige gepersonaliseerde kinderboeken waar we nu nog steeds met veel plezier doorheen bladeren. Kinderboeken met naam vinden wij niet alleen heel leuk om te ontvangen, maar ook om te geven! Je shopt zulke leuke boeken onder andere bij Primera. Een speciaal outfitje is ook een heel leuk kraamcadeau wat altijd een succes is. Denk daarbij aan de smaak van de ouders en koop bijvoorbeeld wat grotere kledingstukken, want de eerste weken komen de ouders vast al door met zelf geshopte items. Het shoppen van een outfitje voor de kleine is zo leuk om te doen en je kunt het zo duur of juist betaalbaar maken als je zelf graag zou willen. Een superleuk cadeau om te ontvangen vond ik een bad cape. Deze hadden we nog helemaal niet en het is een heel zacht, schattig cadeau die ook nog eens veel wordt gebruikt. Ik was er in ieder geval ontzettend blij mee en het ziet er als cadeau fantastisch uit. Een aanrader wat ons betreft!

Handmade with love!

Mijn lieve vriendinnetje Debby heeft voor ons een prachtig handmade kraamcadeau gemaakt, namelijk een mooi plankje met daarop de geschilderde versie van ons geboortekaartje van Lucas. Echt een pareltje waar we met veel trots nog elke dag naar kijken. Ook een newborn shoot kan een geweldig cadeau zijn wat je met vriendinnen of familie kunt geven. Zo maak je de herinneringen aan deze tijd echt tastbaar op een sprankelende manier. Je kijkt er bovendien met veel dankbaarheid op terug. Daarnaast zijn gepersonaliseerde stoeltjes, koffertjes of puzzeltjes ook heel leuk om te geven. Het ziet er gezellig uit en er is veel moeite voor gedaan; dat maakt het tot een ideaal kraamcadeau.

Heerlijk uiteten of een zelfgemaakte maaltijd

Wat wij ook heel tof vonden om te ontvangen toentertijd was een dinerbon inclusief oppas. Hoe lekker is het om na een aantal weken even de deur uit te gaan als stel om op te laden en heerlijk te eten? Ondertussen weet je dat het goed gaat met de kids, omdat de gezellige gever van het lekkere cadeau aan het oppassen is. Een perfect cadeau waar je de ontvangers een groot plezier mee doet! Ontspanning als kersverse ouders kan je namelijk goed gebruiken en is meer dan welkom. Een gezellige cadeaumand vol kleine items die altijd goed van pas komen is ook zeer geliefd kraamcadeau. Je kunt de mand vullen met sokjes, een bijtring, een speeltje voor de allerkleinsten en hydrofiele doeken. Het ziet er gezellig uit en het is bovendien ook nog erg nuttig in deze kraamperiode én daarna. Last but not least werd ik heel gelukkig van zelfgemaakte maaltijden als cadeau. Oh je hebt geen idee hoe blij je het gezin ermee kunt maken om lekker vers te kunnen eten zonder dat je uitgebreid hoeft te koken. Je hebt met de kleine erbij al jouw handen vol en dan is het zo heerlijk als je lekker kunt genieten en energie op kunt doen door een heerlijk recept te nuttigen. Echt een aanrader!

Aanvullende tips om te geven

Extra tip: is er al een kleine in het gezin? Vergeet dan niet een kleinigheidje voor hem of haar mee te nemen. Alle aandacht gaat al naar het nieuwste gezinslid en de moeder toe, zo voorkom je scheve gezichten en geef je iedereen de welverdiende warmte en aandacht. Ook voor de moeders is het leuk om een klein cadeautje te krijgen gezien de grootse prestatie die recent is neergezet met de geboorte van de kleine.

Ik hoop dat je het leuk vond om over deze originele en betaalbare kraamcadeautjes te lezen. Heb jij al een keer een origineel en leuk kraamcadeautje gekocht? Inspireer elkaar met leuke tips in de comments!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.