Blog

Met deze 7 Moederdag cadeautips maak je elke vrouw gelukkig!

Moederdag_cadeau_inspiratie
Deze Moederdag wordt extra speciaal, want dit is de allereerste keer dat we het met Lucas mogen vieren én dat ik daadwerkelijk moeder ben! Vorig jaar vierden we het stiekem al een beetje in Oostenrijk, daar waren we een lang weekend naartoe toen Moederdag ook plaatsvond. We wisten al dat Lucas gezellig bij ons was, maar dit jaar is natuurlijk extra bijzonder omdat we hem mogen knuffelen en tijd met elkaar kunnen delen. Ik heb nagedacht over wat nou leuk zou zijn om als vrouw te ontvangen op deze dag. Wie zet jij met Moederdag in het zonnetje? Deze 7 cadeautips heb ik speciaal voor jou op een rij gezet waardoor jij jouw vriendin / vrouw / moeder / tante / oma / dierbare met Moederdag kunt verrassen.  Of vier jij elke dag door elkaar te verblijden en van extra liefde en warmte te voorzien? Natuurlijk heeft Moederdag een ietwat commerciële invalshoek, maar je kunt het ook als een kans zien om elkaar extra te bedanken voor elke dag. Geniet van elkaar!

☆ Heerlijk leesvoerOh wat hou ik van lezen, ik kan er echt nooit genoeg van krijgen en spendeer heel graag elke vrije seconde aan een goed boek. Welk genre behoort tot jouw favorieten? Een feelgood roman of kies je toch voor spannendere boeken? Een cadeau uitkiezen doe je met aandacht, het is extra leuk om bewust een goed boek uit te kiezen met een bepaalde reden en boodschap. Welk boek zou jij op je wishlist zetten? Ik lees heel graag boeken over persoonlijke groei en romans. Op mijn wishlist staat absoluut het boek Ikigai!

☆ Een dikke knuffelEr gaat niets boven een dikke knuffel! En wist je dat knuffelen zelfs goed is voor je gezondheid? Tijdens het knuffelen komt er oxytocine vrij – een stofje in je hersenen – met als gevolg jouw bloeddruk omlaag gaat en je je minder opgejaagd voelt. Ideaal!

☆ Groen, groener, groenst! – Mij maak je heel erg blij met een bloemetje of plant. Zo staat de Monstera plant bijvoorbeeld al heel lang op mijn wishlist haha. Was dit een hint? Misschien! Maar even zonder gekkigheid, van groen in je huis en/of tuin leef je toch helemaal op? Daar word ik in ieder geval intens gelukkig van. Een mooie plant of met liefde uitgekozen bloemstuk; daar wordt vast elke vrouw blij van of laat haar zelf een keuze maken en geef een Fleurop bloemenbon. En heb je te maken met een dame die niet zulke groene vingers heeft? Een bos bloemen doet het altijd goed. Tip: denk je ook aan een vaas?

☆ Verzorgende producten – Elke vrouw is dol op even me-time en zichzelf verzorgen. Een heerlijke douche met een lekker ruikende foam, een mooie nagellak, een vrouwelijk parfum, ontspannend maskertje of fijne scrub; tijd voor jezelf om op te laden en ontspannen is goud waard. Heb je er al aan gedacht om haar deze beleving te bieden? Of fijne producten die zij juist aan deze momenten kan besteden? Mocht je nog twijfelen, dan zit je met een ICI Paris Cadeaukaart altijd goed, deze kan je bijvoorbeeld kopen bij de Primera. Zeker als kersverse mama kan ik het tegenwoordig extra waarderen om even wat tijd voor mijzelf te hebben. Lekker opladen! Ontlast haar bijvoorbeeld door het huishouden spontaan op te pakken of ervoor te zorgen dat ze echt even geen verplichtingen heeft. Daarmee win je het misschien wel van alle cadeautjes die je haar kunt geven!

☆ Liefde gaat door de maag – Eten is altijd lekker en goed, nietwaar? Of het nu een ontbijtje op bed is, een chocoladehart of een Tony Chocolonely; sushi mag trouwens ook. Geen problemen mee hoor!

☆ Een complimentEigenlijk zou je elke dag wel complimenten kunnen uitdelen, wat houdt je tegen? Een oprecht compliment, strik er omheen en strooien maar!

☆ Tijd – Tijd kan je maar één keer investeren en uitgeven. Hoe mooi om tijd te besteden aan jouw geliefde of dierbare? Dat is toch het mooiste cadeau om te geven én om te krijgen? Geniet van elkaar!

Mijn eerste Moederdag cadeautje is trouwens al binnen, op de opvang heeft Lucas een prachtige knutsel meegekregen maar ik moet mij nog even inhouden zodat ik deze echt pas op Moederdag zal openen. Ik ben benieuwd!

Wie zet jij met Moederdag in het zonnetje? En waarmee ga je haar verblijden?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.