Blog

5 Tips voor een dagje uit met baby (betaalbaar én gezellig)

20398426_219713088552993_1670694874589954048_n
Een gezellig dagje uit met baby? Dat is prima te doen en bovendien erg leuk om met elkaar te ondernemen. Neem voldoende luiers, voeding en een extra setje kleding mee, zorg voor een fijne buggy, kinderwagen of draagzak (afhankelijk van waar je naartoe gaat) en je bent er klaar voor! Ik ga heel graag met Lucas op stap, dat vond ik in het begin een beetje spannend. Nu heb ik al meer ervaring opgebouwd en ondernemen we leuke uitstapjes. De trein en tram vindt hij fantastisch, we genieten graag van het strand en bezoeken regelmatig musea. Een dagje uit zorgt voor nieuwe energie, al krijgt de kleine er hoogstwaarschijnlijk niet veel van mee. Toch went hij/zij aan gezellige uitjes en voelt hij aan jou dat je gelukkig bent.  5 leuke tips deel ik graag met jou ter inspiratie. Lees je mee? 

Dierentuin – Wij zijn al enkele keren met Lucas naar een dierentuin geweest en recent bezochten we Sea Life met elkaar. Wat was dat een leuke activiteit! Het aquarium is bij Lucas altijd een groot succes en de gekleurde zwemmende visjes maken hem erg vrolijk. Yes, een aquarium is always a good idea!

Babyzwemmen – Wat geniet ik ervan om Lucas lekker in het water te zien spetteren met zijn grote glimlach van blijdschap. Yes, daar smelt ik dus he-le-maal van weg. Babyzwemmen is erg gezellig om met elkaar te ondernemen en waar je kindje ook actief aan deel kan nemen. Zwemluiertjes, een band, een zachte handdoek én zwemmen maar! Oké in de praktijk neem je heel wat meer mee, maar je krijgt er een heerlijke tijd voor terug!

☆ Botanische tuinen – Ben je dol op wandelen, maar weet je even niet waar je dat zou willen doen? Denk dan aan de botanische tuinen in jouw omgeving. Deze zitten inmiddels op behoorlijk veel plekken en ze stralen rust, ruimte en ontspanning uit. Je kunt er heerlijk opladen in een schitterende omgeving.

☆ De kinderboerderij & speeltuin – Dieren zorgen voor blije kids! Neem wat brood mee en voer met de kleine gezellig de diertjes van de kinderboerderij. Leg uit welke dieren het zijn, luister naar de geluiden die zij maken en misschien kun je de dieren ook aaien. Bovendien hoef je voor een kinderboerderij meestal niet lang onderweg te zijn. Een speeltuin is ook erg gezellig om te bezoeken, maar daar moet de kleine wel aan toe zijn. Ik merk aan Lucas dat hij – sinds hij 9 maanden oud is – bijvoorbeeld de glijbaan erg leuk vindt om samen vanaf te gaan en hij ligt ook graag in de grote ronde schommel. Erg bijzonder om te merken dat zijn wereldje steeds groter wordt én het is erg gezellig.

Een dagje uit naar de stad – Shoppen, lekker eten, een terrasje pakken, naar de bibliotheek of een markt bezoeken; het kan allemaal met baby en het is bovendien een leuke activiteit voor een dagje uit. Woon je in de buurt van een stad of vlakbij het centrum? Ga lekker wandelen of fietsen, zo ben je ook nog eens actief bezig en ziet jouw baby de omgeving vanuit een ander perspectief.

Waar ga jij graag naartoe met de kleine? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.