Blog

Mijn 2e Moederdag was geweldig!

MoederdagAfgelopen zondag vierden we Moederdag. Ik ben opgegroeid met de traditie om deze dag te vieren, maar vooral op de manier waardoor je jouw waardering toont. Ik laat zien en merken dat mijn moeder veel voor mij betekent, maar dat kreeg ik op deze Moederdag ook terug. Al mijn verwachtingen werden op mijn 2e Moederdag overtroffen, het was zo fijn! Ik werd enorm in de watten gelegd door mijn twee lieve mannen en het was een heerlijke dag. Lees je mee? 

Afgelopen zondag begon met een uitslaapsessie van Lucas, echt een heerlijk cadeau. Onze geweldige slaper had zich goed uitgesloofd door pas wakker te worden om 09:30. Thank you! Daar werden wij als ouders heel erg blij van en de dag begon meteen goed. Ik knuffelde met Lucas, kleedde hem aan en ondertussen maakte Jord mijn favoriete ontbijt. Ik wist helemaal niet dat hij deze ingrediënten allemaal speciaal in huis had gehaald! Ik keek mijn ogen uit toen ik beneden kwam. De tafel was versierd met cadeaus en er stond een heerlijk broodje met brie en honing klaar. Wat een verwennerij!

Ik kreeg van Lucas een een onwijs natte knuffelkus, inclusief harde smakgeluiden en werd verrast door een geweldige knutsel. Deze had hij op de opvang gemaakt; het was een theepot met daarop theezakjes en een lief gedichtje. Om bij weg te smelten! Jord had zich ook zo uitgesloofd, heel erg lief. Ik kreeg mooie bloemen én prachtige oorbellen die hij bij de juwelier had gekocht waar we ook de trouwringen hebben gehaald. Bij Strego in onze woonplaats Nieuwegein. Jord heeft echt smaak, hij weet nog beter wat bij mij past aan sieraden dan ikzelf. Hij heeft er dan ook echt oog voor. Ik kreeg prachtige ringetjes met subtiele diamantjes erin die heel mooi passen bij mijn verlovingsring. Ik heb de oorbellen ingedaan en doe deze voorlopig ook niet meer uit! Ik kreeg bovendien ook nog mijn eigen Ligrettospel (ik ben op dit moment zwaar verslaafd aan dit kaartenspel. Het is briljant! En hectisch…).  En ik kan extra lekker douchen, want ik werd verrast met een fijne douchefoam van Rituals. Ongelooflijk wat een mooie cadeaus!

Ook door Anne werd ik enorm verrast, want zonder dat ook maar iemand het wist (ik had het niet eerder uitgesproken) kwam zij met een geweldige mok aanzetten afkomstig van Blond Amsterdam. We gaan samen naar Parijs deze zomer en het thema van de mok was ook Parijs, zo gaaf! En Anne wist niet eens dat ik die ochtend had gedacht aan het kopen van een nieuwe Blond Amsterdam mok als cadeautje voor mijzelf haha. Deze timing van Anne is ook te bizar, maar ongelooflijk lief. Heel erg blij met deze nieuwe favoriete mok, daar gaat heel veel thee uit gedronken worden de komende jaren!

Na alle cadeaus uitgepakt te hebben, dook ik met Lucas het zwembad in. Ook mijn moeder en haar vriend gingen mee. Het was erg leuk om met Lucas in het kinderbadje te spelen maar ook in de stromingen van het gewone zwembad gilde hij het uit van de pret in zijn zwemband. Het was een groot succes! In de middag gingen we naar mijn moeder toe om bij haar te eten en spelletjes te spelen (Ligretto natuurlijk). Een prachtige dag vol gezellige momenten en verwennerij. Dank je wel lieve Jord & Luc!

Ik voel mij extra dankbaar dat we onze lieve Lucas elke dag mogen knuffelen en hem alle liefde, warmte en aandacht kunnen geven om op te groeien. Het is zo niet vanzelfsprekend om deze ontwikkelingen van een lief kleintje van dichtbij mee te mogen maken, dat maakt Moederdag zo dubbel. Voor iedereen die gemis voelt, ik denk aan jou. Veel kracht, sterkte, liefde en warmte. Niet alleen op Moederdag, maar elke dag!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.