MIJN GRATIS GIDS ONDERNEMEN OP JOUW VOORWAARDEN

Ontdek wat je waard bent

Ontvang mijn toegankelijke tips waardoor je gaat ontdekken wat je waard bent en hoe je kunt groeien als ondernemer in de richting die goed voelt voor jou. Je verdient het! Geniet van deze ontdekkingsreis en maak voortaan waardevolle keuzes voor jezelf én jouw bedrijf! Let’s grow!

111 mensen gingen je voor

Deze gids wil je omdat…

01

Je zin hebt om te ontdekken wat echt belangrijk is om een gezond bedrijf neer te zetten. Je voelt je verantwoordelijk en pakt na het lezen van deze gids de regie over jouw business!

02

Je voelt dat je meer winst kunt behalen, maar je bent continu bezig met randzaken en je to-do list wordt maar niet korter. Sterker nog: je verliest jezelf! Tijd voor betere keuzes en het ontdekken van gezonde voorwaarden.

03

Je aan de hand van deze inspirerende vragen en opdrachten gaat ervaren hoe jouw bedrijf je leven verrijkt.

04

Je behoefte hebt aan meer rust, creatieve vrijheid en energie. Zowel privé als in je bedrijf is dit (meer dan) welkom, want je huidige werkwijze breekt je op.

05

Je klaar bent met jezelf saboteren en je zin hebt om vanaf nu echt je hart te volgen, de verwachtingen van klanten te overtreffen en goed ondernemerschap te ervaren.

Je hebt grip op jouw onderneming of de onderneming heeft grip op jouw leven. Richt je bedrijf in zodat het (weer) werkt voor jou.

review

“De inzichten en tips in deze gids motiveren je om echt te gaan leven; om dit moment te benutten waardoor je verder komt. De rake vragen die Dagmar stelt, zetten je aan het denken en ik kan deze gids elke ondernemer aanraden die een beter leven en bedrijf wil creëren. Ik ga ermee aan de slag!”

Gratis gids

Ondernemen op jouw voorwaarden

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi mail en ga mee op ontdekkingsreis. Groei in de richting die goed voelt voor jou en geniet maandelijks van inspirerende opdrachten en groeitips. Als cadeau ontvang je de gratis gids Ondernemen op jouw voorwaarden.

Let's read

Boekenkast

Neem een kijkje in mijn boekenkast en ontdek mijn favoriete boeken. Ik verslind 52 boeken per jaar over persoonlijke groei, minimaliseren, ondernemen en mindset. Ook kan ik genieten van romans. Met liefde heb ik deze toppers voor je geselecteerd; uren leesplezier én inspiratie gegarandeerd!