Marketeer & tekstschrijver

Ik ben Dagmar Verhoeven, afgestudeerd in Bedrijfskunde Management, Economie en Recht en werkzaam als marketeer, copywriter en lifecoach. Mijn levensmotto? Don’t go through life, grow through life. Ik krijg energie van anderen versterken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ook gaat mijn hart sneller kloppen van teksten op (het digitale) papier. Van schrijven en redigeren tot strategische plannen creëren, publiceren en bereik genereren. Als tekstschrijver en content creator is het mijn doel om communicatie op maat te verzorgen, met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en PR geef ik jouw boodschap een zo groot mogelijk podium.

Ik ben beschikbaar als freelance tekstschrijver, social media manager, marketeer en lifecoach. Ik ga een uitdaging nooit uit de weg, daarom help ik je graag bij het realiseren van jouw doel(en). Activiteiten op het gebied van content creatie, marketing, PR, social media, persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap geven mij energie. Nieuwsgierig geworden naar een samenwerking? Stuur een mail naar bydagmarvalerie@gmail.com zodat we elkaar kunnen versterken!

Sinds januari 2018 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 70512892. Vanaf 2014 werk ik samen met toonaangevende merken voor mijn blog ByDagmarValerie.nl. Ik heb onder andere opdrachten gerealiseerd voor Zalando, HEMA, Blokker, UGG Australia, Superdry, Hunkemöller, Fashion week, Eye Wish Opticiens, Happy Socks, OPI, Etos en uiteenlopende uitgeverijen. Ook ben ik voor mijn blog op persreis geweest naar Oostende, Antwerpen, Gent, Leuven, Turijn, Milaan en Kraków. Eind 2016 werd mijn droom werkelijkheid: mijn boek Liever met lef werd gelanceerd. Nieuwsgierig naar de recensies? Een recap van deze lovende woorden kan je hier lezen.

 

Benieuwd of ik meer voor je kan betekenen? Ik ben inzetbaar als...

Tekstschrijver (on- en offline content creator)

Van webteksten (SEO blogs, social media posts, advertorials en nieuwsbrieven) en persberichten tot flyers, interviews en advertenties. Ik schrijf met veel passie en plezier uiteenlopende teksten die aansluiten bij de behoefte van de doelgroep. Ik hou hierbij rekening met de tone of voice en het doel van deze tekst. Naast het schrijven heb ik ook affiniteit met redigeren. Na het volgen van de minor Schrijven & redigeren op de Hogeschool van Amsterdam heb ik veel correctieklussen gerealiseerd. Is een foutloze tekst mogelijk? Ja! Ook moet de tekst leesbaar zijn. Bovendien willen we de doelgroep triggeren, inspireren, informeren en/of amuseren. Daar gaan we voor!

Social media manager

Social media is my middle name. Van jongs af aan ben ik bezig met personal branding en het creëren van bereik. Ik heb onderzoek gedaan naar het vergroten van online betrokkenheid en loyaliteit onder doelgroepen, ook denk ik graag mee hoe je de naamsbekendheid en zichtbaarheid kunt vergroten van jouw merk, product of dienst. Ik weet als geen ander hoe je een efficiënte contentplanning maakt, maar ook hoe je deze in de praktijk uitzet. Met een slimme contentstrategie zorgen we niet alleen voor likes en shares, maar creëren we online ambassadeurs.

Weinig tijd of affiniteit met social media? Dan denk ik niet alleen graag met je mee om de juiste social media strategie te implementeren, maar neem ik de kanalen van je over om deze naar wens in te vullen met unieke en creatieve content. Ik heb veel ervaring op het gebied van een fanbase bereiken en activeren. Let’s go!

Lifecoach

Wil je positiever in het leven staan en ontdekken waar jouw kracht ligt? Wil je weten waar je energie van krijgt en hoe je van jouw dromen werkelijkheid maakt? Als lifecoach ondersteun ik je in de keuzes om elke dag het beste uit jezelf te kunnen halen. Ik help je om te gaan met tegenslagen en het doorbreken van gewoontes en patronen. Bovendien geef ik je praktische tips om positief te denken, maar ook bewuster te leven in het nu.

Behoort het inzetten van een lifecoach op dit moment niet tot jouw mogelijkheden, maar wil je toch toegankelijke tips ontvangen om beter in je vel te zitten? Dan kan ik je het lezen van mijn boek Liever met lef aanraden. Zoals een recensent op Bol.com beschrijft: ‘Het boek is interessant voor iedereen die in de hedendaagse hectische maatschappij zijn eigen manier van leven eens onder de loep wil nemen. Dagmar leert je bewuster te leven in het nu en positiever te denken, ook helpt zij bij het ontdekken van jouw dromen én hoe je deze realiseert.’

Marketing & PR

Als brandmanager bij een groot uitgeefconcern heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing en PR.  Zo heb ik affiniteit met het ontwikkelen en uitvoeren van de on- en offline merkstrategie, het monitoren en analyseren van marktontwikkeling en het signaleren van trends. Ik heb ervaring met het uitzetten van landelijke marketingcampagnes, het schrijven van persberichten en het opstellen van strategie-, marketing-, en jaarplannen. Bovendien ben ik verantwoordelijk voor het marketingbudget en contactpersoon voor pers. Met het organiseren van events en het briefen van vormgevers, reclame- en mediabureaus heb ik ook ervaring, net als het begeleiden van (bestseller)auteurs en (afstudeer)stagiairs.  Mijn marketingstrategie? Make the customer the hero of your story! 

Ik krijg energie van bovenstaande activiteiten en ik geniet ervan om anderen vooruit te kunnen helpen. Ik hoop binnenkort van jou te horen op welke manier we elkaar kunnen versterken. Dank je wel voor jouw interesse en see you soon!

Mijn klanten

pearle.png
×
×

Winkelmand