Marketeer & tekstschrijver

Ik ben Dagmar Verhoeven, afgestudeerd in Bedrijfskunde Management, Economie en Recht en werkzaam als marketeer, tekstschrijver en coach. Mijn levensmotto? Don’t go through life, grow through life. Ik krijg energie van anderen versterken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemen, ook gaat mijn hart sneller kloppen van teksten op (het digitale) papier. Van schrijven en redigeren tot strategische plannen creëren, publiceren en bereik genereren. Als tekstschrijver is het mijn doel om communicatie op maat te verzorgen, met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en PR geef ik jouw boodschap een zo groot mogelijk podium.

Als marketeer denk ik graag mee om het bereik, de loyaliteit, de betrokkenheid, de naamsbekendheid, de vindbaarheid en de zichtbaarheid van jouw producten/ diensten te vergroten. En natuurlijk mag je mij altijd mailen om van jouw lanceringsfeest een succes te maken!

Als tekstschrijver creëer ik met veel plezier originele en aantrekkelijke teksten voor social media, flyers, nieuwsbrieven, (SEO-proof)blogs, websites, webshops, reportages en interviews. Kost het schrijven van scherpe en pakkende teksten jou veel tijd en energie? Schrijf jouw wensen op in het contactformulier, dan schrijf ik de rest!

Ik ga een uitdaging nooit uit de weg, daarom help ik je graag bij het realiseren van jouw doel(en). Activiteiten op het gebied van content creatie, marketing, PR, persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap geven mij energie. Nieuwsgierig geworden naar een samenwerking? Stuur een mail naar bydagmarvalerie@gmail.com zodat we elkaar kunnen versterken!

Mijn klanten

pearle.png