Blog

Liever shoppen – Trenchcoat, streepjes en boeken

Liever shoppen? Yes please! Het is tijd om jullie te laten zien wat ik de laatste tijd heb gekocht! Ik heb namelijk heerlijk kunnen shoppen toen ik in Polen was voor een weekendje. Maar ook kocht ik twee hele toffe waxinelichthouders die je tevens terug gaat zien. En heb je mijn nieuwe schoenen al gespot? Er staat natuurlijk een nieuwe video voor jullie klaar op LieverTV en zal ik wat verklappen? Ik vind het onwijs leuk om met Anne deze video’s op te nemen, we lachen heel wat uurtjes af! Eeh ja, nóg meer dan we al deden dus haha. Veel lees- én kijkplezier!

Toen ik bij mijn opa en oma in Kraków was, ging ik met Jord ook een avondje naar een gigantische shoppingmall – mijn favoriet – de Galeria Krakowska. Mocht je een keertje in Kraków zijn, dan is dit gigantische winkelcentrum echt de moeite waard want je komt er de leukste internationale winkelketens tegen én er was sale! Natuurlijk ging ik daarom niet met lege handen naar huis. Ik twijfelde bijvoorbeeld enorm of ik wel een trenchcoat moest kopen, ik heb stiekem al genoeg jassen, maar deze was zo mooi en paste perfect waardoor Jord vond dat ik deze echt niet kon laten liggen. En ja, omdat hij dus zo aan heeft gedrongen… Grapje! Ik ben heel blij met mijn nieuwe jas afkomstig van de winkel Reserved. Hij is van wat steviger materiaal, komt perfect boven de knie uit en heeft mooie afwerkingen als details. De kleur is ook zo mooi; beige met een gouden gloed erdoor, waardoor hij wat chiquer oogt. Ik ben er verliefd op geworden!

Over verliefd gesproken, mijn liefde voor streepjes kent geen grenzen. Daarom kocht ik ook een fijne top met streepjes bij de Reserved. Hij heeft hele toffe, zilveren knoopjes aan de zijkant en is van wat dikker materiaal gemaakt waardoor hij perfect als top gedragen kan worden boven bijvoorbeeld een skinny jeans. Adidas sneakers eronder en je bent klaar! En heb je mijn nieuwste schoenen al gespot? De beige variant is heel fijn en handig voor dagelijks gebruik. Casual, vrouwelijk en draagbaar. Ook het hakje ervan is prettig en goed te belopen. Ook vind ik de zwarte lakschoenen ge-wel-dig, hier was ik al erg lang naar opzoek. Ze lopen wat minder lekker (haha, ik geef het eerlijk toe hoor!), maar hopelijk kan ik ze nog wat beter inlopen. Eventjes doorbijten, maar… dan heb je wel hele fancy schoenen!

Ja, nu ben je vast heel nieuwsgierig geworden naar wat ik daadwerkelijk heb gekocht! Dat én meer kan je zien in deze gezellige shoplog die ik samen met Anne heb opgenomen voor ons kanaal LieverTV. En ben je al geabonneerd? Veel kijkplezier!

Ik ben klaar voor de lente, jij ook?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.