Blog

Een heerlijke meidendag met Anne en mij


Soms heb je zin om gewoon lekker te ontspannen. En dat besloten Anne en ik afgelopen vrijdag dan ook echt te doen. Opladen, lachen, gezellig shoppen én naar de film stonden op ons programma. Niet heel intensief dus, maar wel onwijs leuk om samen te kunnen delen. We hebben op deze dag ook gevlogd waardoor jullie ook mee kunnen kijken en genieten. Veel plezier!

Op naar de Primark
We hadden onwijs veel zin om te shoppen en besloten gezellig samen naar Zaandam te gaan waar we rondkeken in de Primark en daarna nog andere winkels bezochten. Maar naar de Primark waren we heel erg nieuwsgierig, want de collecties die er hangen zijn altijd weer een leuke verrassing. De ene keer slaag ik er heel goed en de andere keer totaal niet. Maar met Anne was het heel gezellig en we gingen op ons gemakje de hele winkel door. En bijzonder nieuws: er stond helemaal geen rij bij de pashokjes, ideaal! Dus we hebben zelfs kleding gepast én zijn goed geslaagd… Kijk zelf maar!

The Boss bij Universal
Ook waren we uitgenodigd om naar de persvoorstelling van The Boss te gaan. In deze nieuwe komedie speelt Melissa McCarthy (Bridesmaids, The Heat, Spy) een zakenmagneet die naar de gevangenis gestuurd wordt nadat zij betrapt wordt op gesjoemel op de beurs. Na een leven lang over lijken te zijn gegaan probeert Michelle Darnell (McCarthy) haar imago te verbeteren, maar niet iedereen is bereid om haar zo snel te vergeven… We hebben hardop gelachen bij deze geweldige film, het was echt genieten om hier samen naartoe te gaan. Hij is echt zo de moeite waard om te bekijken! De humor is briljant, lachen gegarandeerd en je loopt met een grote glimlach de bioscoopzaal uit, dat beloof ik.

En na deze gezellige dag, had Jord nog voor ons gekookt en bracht ik Anne zelf thuis. Wat is autorijden toch leuk om te doen, we gingen zelfs 130 en vervolgens parkeerde ik gewoon binnen de lijntjes #awesome! Veel kijkplezier met onze vlog en mocht je nog niet geabonneerd zijn op ons kanaal dan kan dat door hier te klikken op LieverTVEnjoy!

Ben jij laatst goed geslaagd bij de Primark? En heb je The Boss al gezien?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.