Blog

Liever 3 X de slappe lach met Anne


Tekenen is niet onze sterkste kant, onze talenten zitten… elders haha. Maar dat neemt niet weg dat we graag uitdagingen aangaan, gewapend met een tekenblok en stiften gingen we aan de slag voor onze eerste ‘echte’ video van Liever TV. We willen jullie allereerst onwijs bedanken voor alle lieve reacties, het is zo’n overweldigend avontuur en we vinden het echt een eer dat jullie zo met ons meeleven dankjewel!  Er is niks leukers dan dit avontuur beleven met mijn lieve vriendin Anne en we genieten nu al volop. Ook lachen we heel wat af, onze buikspieren worden dan ook regelmatig getraind…

☆ Geef mij maar een pizza calzone – Zoals je in de video gaat zien, gingen Anne en ik naar Turijn. We wisten in eerste instantie niet waar we naartoe gingen, omdat we met srprs.me een verrassingsreis hadden geboekt, spannend en leuk! We genoten lekker op een terrasje van de Italiaanse sfeer en moesten natuurlijk ook een Italiaans gerecht proeven. De spaghetti kozen we als lunch, de pizza als diner. Ik vind het leuk om soms verrassende maaltijden te kiezen die ik niet eerder heb geproefd en een pizza calzone klonk toch erg magisch en mysterieus. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, de ingrediënten die erbij stonden klonken heerlijk dus besloot ik om voor deze pizza te gaan. Maar toen de bestelling kwam, gaf de meneer een prachtige pizza aan Anne en mij een hompje opgevouwen deeg. Je begrijpt dat ik vol vraagtekens zat en ik zei nog dat ik dit niet had besteld, toen Anne in lachen uitbarstte. Dít was toch echt een pizza calzone, ze vond het al grappig dat ik het had besteld omdat ze dit niet vaak had meegemaakt. Ik heb nog tien minuten sip gekeken naar mijn calzone en gemopperd hoe zonde het was om zo’n lekkere pizza op te vouwen tot een niet fotogenieke berg deeg totdat ik mijn eerste hap nam en wegsmolt. Het was heerlijk! Je begrijpt dat we als soundtrack voor deze citytrip ‘Geef mij maar een pizza calzone’ hebben gekozen haha.

☆ Ik pak het zelf wel – Het is je vast niet ontgaan, maar ik heb ontzettende vliegangst. Ik hou er niet van, bij de gedachte aan vliegen schiet ik in de stress en toch vlieg ik zeker 8 keer per jaar. Ik vind het alleen echt drie keer niks, maar het blijft toch de snelste manier om je te verplaatsen en als je iets van de wereld zou willen zien dan heb je vrijwel geen andere keuze. Zwemmend en fietsend is toch vaak wat ver en erg intensief, vooral als je een weekendje Barcelona in de agenda hebt staan. Met Anne ging ik een weekendje op stap naar het stralende Spanje waar we genoten van cultuur, lekker eten, de warmte en zon. In het vliegtuig hadden we last van turbulentie, dus hielden we elkaars handen vast en bleven we over koetjes en kalfjes praten om elkaar maar af te lijden. Op een gegeven moment kwam de stewardess langs, net na een gespannen momentje, en vroeg zij of we wat te drinken wouden. Door de stress antwoordde ik ‘Nee bedankt, ik pak straks zelf wel’… Niet echt de bedoeling in een vliegtuig, maar gelukkig kon de stewardess mijn zelfstandige opmerking wel waarderen.

☆ Bloopers – Elke dag als we samen zijn zit vol met bloopers en grappige momenten die we met elkaar delen. Dat we er een klein stukje dan ook online zetten middels video’s voor Liever TV vinden we ontzettend leuk en een bijzondere stap. Je treft ons daarom ook regelmatig lachend en struggelend voor de camera, want zo zijn wij! En wie weet maken we wel een video met alleen maar bloopers, want die verzamelen we ondertussen volop haha. Zou je het leuk vinden om dat te zien? Zo stonden we laatst voor een schap, ik was een beetje moe na het vele wandelen en was er niet helemaal in gedachten bij, Anne wees een kettinkje aan dat je vast moet klippen aan je leesbril en vroeg wat ik ervan vond. Ik reageerde blijkbaar heel neutraal met ‘onmisbaar’. Sindsdien roepen we bij alles waar we semi-enthousiast over zijn ‘ONMISBAAR’! Of het moment dat ik dacht heel goed te kunnen hoelahoepen en de hoelahoep na één zwiepje al op de grond viel (nee, mijn talent ligt ook niet hier). Of toen ik koekjes probeerde te bakken en ik 500 ml water had gebruikt in plaats van 50ml en ik het vreemd vond dat het deeg zo plakkerig was. Of toen we Boekarest met Boedapest hadden verwisseld. Of… binnenkort delen we meer bloopers met jou!

Draw our Friendship
Je kent wellicht de ‘Draw my life’ video’s waarin YouTubers gebeurtenissen uit hun leven tekenen? Zo maakten wij onze eigen versie, namelijk ‘Draw our Friendship’ waarin we ervaringen met je delen uit onze vriendschap. Van onze geboorte tot onze eerste ontmoeting (op de Beautygloss party in 2013, hoe bizar!) tot reisjes, spelletjesavonden en nog veel meer! Veel kijkplezier bij onze eerste ‘echte’ video en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal Liever TV. Enjoy!

Heb jij nog ideeën/suggesties voor video’s die we met Liever TV kunnen opnemen? En hoe heb jij je beste vriendin leren kennen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.