De onthulling van secret project met Anne

De onthulling van secret project met Anne


Hoera, vandaag is dé dag aangebroken waarbij we ein-de-lijk meer kunnen vertellen over ons secret project. Anne en ik hebben na een maand brainstormen, bergen verplaatsen en superleuke (en genoeg hilarische) momenten het punt bereikt dat we het echt niet langer voor ons kunnen houden. In dit artikel vertellen we je er heel graag meer over! Én we wensen je veel kijkplezier toe… 

Samen aan de slag!
Het begon bij ons al heel lang te kriebelen om aan een gezamenlijk project te werken. Anne en ik kennen elkaar immers via het bloggen, waar we met veel plezier en passie aan werken, maar daarnaast zitten we ook bizar veel op één lijn. Ja, we zijn niet voor niets beste vriendinnen (en Anne is getuige op onze bruiloft!). We durven alles tegen elkaar te zeggen wat we denken, we steunen elkaar als het iets even anders loopt dan gepland, kunnen uren aan de telefoon hangen, krijgen huilbuien van het lachen en gaan heel graag samen op avontuur. We zijn nieuwsgierig, houden van creëren en genieten volop van de momenten die we samen kunnen delen. De perfecte basis om onze krachten te bundelen!

De onthulling
Sommige lezeressen hebben het zelfs al geraden (jullie kennen ons écht goed!), want Anne en ik gaan…

EEN YOUTUBE KANAAL BEGINNEN!

Ik was al een beetje aan het experimenteren met YouTube en Anne had ook de drang om er meer mee te gaan doen, we hadden beide onze ideeën erover en die gaan we bundelen onder de naam Liever TV! Op de blog van Anne kan je meer lezen over de totstandkoming van Liever TV. Wat je op ons kanaal kunt verwachten? Elke donderdag komt er om 07:00 een nieuwe video online met vlogs, shoplogs, DIY’s en lifestyle gerelateerde items, waardoor er elke week een gezellige video voor je klaar zal staan.  Kijk je mee naar de intro video?

De naam Liever TV 
Het was een flinke (en hele leuke) zoektocht om bij de naam Liever TV te komen.  We zaten zelfs bij de namen heel erg op één lijn, maar de klik was er nog niet. Wat we wel wisten was dat TV in de naam zou komen, omdat we het zo leuk vinden dat het echt een geheel zou worden net als een leuk programma dat je graag zou volgen. Dat TV ook voor Twee Vriendinnen zou kunnen staan is dus niet de achterliggende gedachte, maar wel mooi meegenomen haha. Ook bleven we héél lang hangen bij ZBRA, omdat we als zebra en zwart/wit verslaafden het woord zo leuk vonden. Van Peptalk tot PRIME, Typisch enzo, OWN en Tiramisu for Two. Zelfs Accepteer Cookies kwam voorbij haha! Tijdens ‘knoopdoorhakdag’ (ja, deze dag riepen we serieus in het leven!) waren we eruit: Liever TV werd geboren. Lief, liever, liefde ♥

Je kunt je hier gratis abonneren op ons kanaal zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video’s. En neem ook een kijkje op de blog van Anne waar zij heeft geschreven over de totstandkoming van Liever TV!

We vinden dit nieuwe project onwijs spannend, maar we kunnen niet wachten om de video’s aan jullie te laten zien. Veel kijkplezier toegewenst en dankjewel namens Anne en mij voor al jullie lieve reacties en support, dat maakt het plezier nog groter!

Had jij verwacht dat Anne en ik Liever TV zouden starten? Alle tips en aanvragen voor video’s zijn welkom!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 46 reacties.

 1. Kelly

  Wauw dames wat een geweldig nieuws! Echt heel erg tof! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie video’s!
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn onzekerhedenMy Profile

 2. Renske

  Enorm leuk! Ik had het stiekem al wel verwacht, hihi. Jullie hebben er ook een toffe naam aangekoppeld. Ik ben benieuwd naar jullie video’s. :-)
  Renske onlangs geplaatst…Nationale ComplimentendagMy Profile

 3. Monique

  Wat leuk én stoer, Dagmar. Elke keer zie je kans mij weer te verrassen met nieuwe ingevingen en topics en ook nu! Veel plezier samen😍☀️🎉

 4. Deisy

  Wat ontzettend leuk zeg en dat intro filmpje is al echt zo veelbelovend <3 Uiteraard heb ik mij gelijk even geabonneerd want hier wil ik zeker niets van gaan missen. Ik wens jullie ongelooflijk veel geluk, plezier en succes met jullie nieuwe kanaal, maar ergens heb ik het idee dat het helemaal goed gaat komen daarmee toppertjes!
  Deisy onlangs geplaatst…6 manieren om je blog (extra) prachtig te laten bloeienMy Profile

 5. Emma

  Suuuuupergaaf dit Dagmar en Anne! Ik ga jullie meteen volgen en ik ben benieuwd wat jullie voor ons in de petto hebben. You go girls! XX
  Emma onlangs geplaatst…Outfit | Sunny yet coldMy Profile

 6. Nathalie

  Super leuk! Ben erg benieuwd naar jullie filmpjes.

 7. Jennifer

  Wat ontzettend leuk meiden! Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat verlopen en naar jullie filmpjes! :D
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 70My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge