Een maand op YouTube met LieverTV
Wij hebben gisteren een hele leuke video opgenomen inclusief slappe lach❤️ Drie keer raden welke! Binnenkort online ⭐️ #love #happy #friends #bff #youtube #fun

Een maand op YouTube met LieverTV

Tijd voor gezelligheid! Een nieuwe blog, maar wel over een nieuwe uitdaging: YouTube. Wat begon als een leuk idee om samen een filmpje op te nemen, eindigde in een geheel nieuw kanaal dat ik samen met mijn beste vriendinnetje Anne vul: LieverTV. Blijft het liedje van de intro ook al in je hoofd hangen? Bij mij wel haha. Ik vertel je meer over de eerste ervaringen nu we onszelf al een hele maand (waar blijft de taart?) YouTubers mogen noemen…

Hoe het bevalt om filmpjes op te nemen? Daar zijn we kort, maar krachtig over: wat is dit toch gezellig! Het is zo leuk om samen video’s te maken, maar eigenlijk zetten we nog een stapje terug. Want eerst begin je samen met het uitwerken van ideeën voordat je het concreet maakt. Er komt stiekem wel veel meer bij kijken dan simpelweg de camera aanzetten, maar we hebben de smaak inmiddels goed te pakken. We zien elkaar nog vaker door LieverTV en dat vinden we ontzettend leuk. Ook zitten we erg op één lijn wat het natuurlijk alleen maar praktisch en heel fijn maakt, we weten allebei goed wat we willen (en wat we niet willen haha) en als dat ook nog eens op elkaar aansluit is dat ideaal.

Wat ik extra leuk vind aan het maken van de video’s? Dat we zowel voor als achter de schermen heel veel plezier hebben. Ik train mijn lachspieren altijd verrassend goed bij Anne, soms lig ik letterlijk op de grond van het lachen en lopen de tranen over mijn wangen. En dan heb ik het dus nog niet eens gehad over de hoeveelheid bloopers die eraan gaan komen; het worden er véél. Héél veel. Correctie: zowat een overload! We hebben zoveel gekke en grappige trekjes bij onszelf opgemerkt en lachen ons scheel tijdens het opnemen. Dat zien jullie dus ook binnenkort terug haha, we schamen ons er zeker niet voor. Het gaat eenmaal niet altijd perfect en dat mogen jullie natuurlijk ook zien!

Natuurlijk is het even wennen om voor een camera te praten, vooral als je het niet dagelijks doet. Wel probeer ik via Snapchat wat vaker te oefenen (ook daar komt veel gekkigheid voor trouwens, je kunt ons volgen door te zoeken op annesolveignl en bydagmarvalerie). Maar in het openbaar gaat het ons ook steeds makkelijker af, het is even over zo’n drempel stappen maar dat is een leuke uitdaging. We beleven er veel plezier door en hopen nog veel leuke filmpjes te maken in de toekomst. Dit was immers pas het begin!

Mocht je nog leuke suggesties en tips hebben voor video’s die we kunnen opnemen, laat het ons dan zeker weten zodat we het binnenkort op kunnen nemen. Voor nu wens ik je veel plezier toe bij de Most Likely To-Tag die we hebben opgenomen en ja: ook hier zit veel gelach tussen. Enjoy! P.s. vergeet je niet te abonneren op ons kanaal! Bij 300 abonnees komen de bloopers online en die zijn héél erg leuk.

Als we hadden geweten dat filmen zo leuk zou zijn samen, dan waren we veel eerder met LieverTV begonnen! Maar we maken het goed, er komt veel leuks aan gelukkig. Van vlogs tot DIY’s, recepten ( ja jongens ik duik speciaal voor jullie de keuken in met Anne!) en gezellige tags: het komt allemaal voorbij. Het is een feestje om de video’s te maken, maar al helemaal om jullie lieve reacties te mogen ontvangen. Thank you!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze tag te zien! Welke video zie jij graag binnenkort online? En had je het verwacht dat we samen een YouTube kanaal zouden beginnen? Alle tips en reacties zijn welkom, dankjewel alvast! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

Dit bericht heeft 10 reacties.

 1. Femke

  Fijn dat het zo goed bevalt samen.. Joh, eerder beginnen? Schijnbaar is dit het moment geweest waarop het zo moest zijn en gaan jullie nog heel veel video’s maken samen.. met veel plezier en geluk!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Makeup Geek Eyeshadow PansMy Profile

 2. Anniek

  Ah, zo tof om te lezen dat het jullie zo goed bevalt! Ik heb tot nu toe ook al jullie video’s bekeken, en ze zijn echt leuk :) Zo leuk ook om jullie zo veel lol te zien hebben, haha! Ik ben benieuwd naar alles wat er gaat komen!
  Anniek onlangs geplaatst…Recept / Osawa cake van tante Carla!My Profile

 3. Amy

  Wat leuk om te lezen dat het video’s maken jullie zo goed bevalt! Dat praten tegen een camera is idd wel een dingetje.. Dat is de reden dat ik het nog maar even bij Snapchat houd ;) En eerder beginnen? Ach, misschien was dit gewoon hét moment voor jullie :)
  Amy onlangs geplaatst…Travel | Citytrip Parijs part 1My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge