Blog

Mijn ervaring met de KitchenAid keukenmachine

kitchenaid keukenmachine dagmar valerie

Voor mijn 27e verjaardag werd ik enorm verrast met een prachtige Artisan keukenmachine van KitchenAid. Wat een verwennerij om zo’n indrukwekkende keukenmachine te mogen gebruiken! Met veel plezier kijk ik er dagelijks naar en ik kan na een half jaar ervaring zeggen dat ik nog niet eerder zoveel lekkere gerechten heb gemaakt, dankzij en met deze KitchenAid keukenmachine. Ik heb deze gekregen in de kleur Onyx zwart en het was liefde op het eerste gezicht. De keukenmachine is uitgerust met een 4,8 liter roestvrijstalen mengkom en samen met Lucas bak ik nu regelmatig lekkere taarten en broden. Ik heb er een hobby bij!

Geweldig verjaardagscadeau

Als je mij jaren geleden had gezegd dat ik op een dag zo blij zou worden met het krijgen van een keukenmachine dan had ik je nooit geloofd. Ik was namelijk nooit handig in de keuken en liet alles aanbranden. Ik heb al vaker gezegd dat Lucas ervoor zorgt dat ik de beste versie van mijzelf ben, want sinds hij in ons leven is wil ik dolgraag goede en lekkere maaltijden op tafel zetten. Niet alleen voor het samen genieten van de gerechten, maar ook voor het energielevel en onze gezondheid. Aangezien Lucas het zo leuk vindt om iets te maken, probeerde ik ook steeds vaker wat te bakken. Hij geniet er ontzettend van en vindt het onwijs interessant om te helpen met de ingrediënten en het bakken. Dan wil je toch echt voorkomen dat het aanbrandt als je eigen kindje er zoveel aandacht en liefde in heeft gestopt? Lucas is dan ook de beste motivatie om er echt iets van te maken. Sinds de komst van de keukenmachine komt hij zelf ook met het initiatief om te gaan bakken, waardoor we wekelijks veel lekkers maken. Het is ontzettend gezellig, leerzaam en leuk om samen in de keuken te staan! En we hebben ook nog eens veel plezier en oprechte aandacht voor elkaar.

De KitchenAid is voor mij veel meer dan ‘een keukenmachine’

De KitchenAid keukenmachine is niet alleen een heel handig item, omdat het duurzaam, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in gebruik is. Het is ook nog eens een stijlvol element waardoor ik het zie als een eyecatcher van onze keuken. Bovendien hebben we er een gezellig hoekje van gemaakt en komen de leukste gesprekken op gang tijdens het benutten van ingrediënten om er een heerlijk geheel van te maken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik behoorlijk geïnspireerd ben door Heel Holland Bakt om de keukenmachine te gebruiken, maar het resultaat mag er zeker zijn en ik wist niet dat deze KitchenAid mij zoveel plezier zou brengen. Ik ben dan ook enorm verwend voor mijn verjaardag een half jaar geleden en ik ben er nog steeds heel gelukkig mee!

Praktische informatie over de KitchenAid keukenmachine

Deze Artisan keukenmachine 5KSM125 van KitchenAid die je kunt shoppen bij De Bijenkorf is uitgevoerd in de kleur Onyx zwart en is uitgerust met een 4,8 liter roestvrijstalen mengkom. De KitchenAid vindt zijn origine in Ohio (VS) waar de keukenmixer nog met de hand in elkaar gezet wordt. De van metaal gegoten keukenmachine is duurzaam, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in gebruik. Het planetaire kneedsysteem en de directe aandrijving zorgen ervoor dat de ingrediënten voortdurend naar het midden van kom geduwd worden. De tien snelheidsinstellingen garanderen snel, grondig en nauwkeurig mengen. De Artisan keukenmachine staat stevig op het werkblad en heeft een geruisloze werking. In de doos:
– Draadgarde K45WW: Voor het opkloppen van eieren, eiwitten, slagroom en mayonaise. Niet vaatwasserbestendig.
– Kneedhaak K45DH: Om brood, pizza en pasta te mengen en kneden.
– Platte menghaak K5THCB: Voor zware mengsels, zoals cakes, schuimpjes en aardappelpuree.
– Roestvrijstalen kom 5K5THSBP: Een kom met een inhoud van 4,8 liter, uitgevoerd met een handvat.

Stijlvolle reminder

Bij mijn keukenmachine zat ook een citruspers en dat is echt een feestje! Lucas vindt het superleuk om sinaasappels te persen en zo ontbijten we met verse jus d’orange. Heerlijk! We zijn ontzettend blij met de machine en ik denk dat we er levenslang plezier door mogen ervaren als gezin. Het is een behoorlijke investering, maar de KitchenAid motiveert mij ontzettend om in elke maaltijd de liefde, aandacht en tijd te stoppen waardoor we er energie uit mogen halen. En dat deze reminder ook nog eens ongelooflijk stijlvol is, maakt het natuurlijk helemaal compleet.

Gebruik jij graag een keukenmachine?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.