Blog

De verrassing voor Lucas: zijn eigen camera!

Kidizoom Duo DX

In de vluchtkoffer zit een speciale verrassing voor Lucas. We kunnen niet wachten om dit bijzondere cadeau aan hem te geven zodra zijn broertje is geboren, want hij is dol op fotograferen. Zodra hij kan, pakt hij mijn camera uit de kast en legt hij met veel plezier het dagelijkse vast. Mijn camera’s zijn zoals je kunt lezen niet meer veilig, maar hij gaat er voorzichtig mee om. Toch zijn we altijd weer opgelucht als de camera weer opgeborgen wordt. Omdat we ook het broertje van Lucas heel graag regelmatig willen vastleggen, leek het ons een geweldige verrassing om Lucas te verblijden met zijn eigen camera. Zo versterken we bovendien we zijn plezier voor fotograferen op een toegankelijke en speelse manier. Ik ben hartstikke dankbaar en blij dat we Lucas de Kidizoom Duo DX kunnen geven van VTech. Zijn gezichtje is vast onbetaalbaar als hij dit prachtige cadeau mag uitpakken!

Verrassing in de vluchtkoffer

We verheugen ons ontzettend op de ontmoeting met de broertjes en kunnen niet wachten om het leven te vieren met z’n vieren. Misschien beval ik in het ziekenhuis, misschien thuis; de vluchtkoffer staat klaar en daarin zit een speciaal cadeau voor Lucas. We geven hem graag de VTech  Kidizoom Duo DX in zijn favoriete kleur blauw! Zo maken we dit moment echt tot een feestje en kan Lucas ook zijn broertje fotograferen. We zijn ons bewust van alle indrukken die een ziekenhuisomgeving met zich mee zal geven en willen er graag een ontspannen, fijn moment voor beide jongens van maken. De kans is groot dat Lucas helemaal in de ban zal zijn van zijn kleine broertje, maar we zijn hem tegelijkertijd ongelooflijk dankbaar hoe betrokken, lief, geduldig en zorgzaam hij is gedurende mijn zwangerschap. Dat is met geen woorden te beschrijven, maar we hopen hem op deze manier ook in het zonnetje te zetten door middel van deze speciale verrassing.

VTech Kidizoom Duo DX

Kidizoom Duo DX van VTech

Zoals ik in de introductie van dit artikel al schreef, zijn mijn camera’s niet meer veilig voor Lucas. Althans, hij gaat er fantastisch mee om maar het blijft altijd spannend om ons lieve peutertje te zien met zo’n luxe apparaat om zijn nek. Gelukkig kunnen we dankzij de geweldige Kidizoom DUO DX van VTech nog meer de creativiteit en het plezier voor fotografie van Lucas stimuleren. De 10 in 1 KidiZoom met 5 megapixel camera bevat 4x digitale zoom, een camera aan de voor- én achterkant, augmented reality spellen en een groot kleurenscherm. Kids kunnen zelfs foto’s bewerken met filters en effecten, video’s maken en muziek luisteren. Ook de spelletjes (waarvan er 3 augmented reality zijn) zijn een groot succes. Je kunt tot 1500 foto’s maken en de Kidizoom DUO DX shop je inclusief koptelefoon, polsbandje en USB-kabel. Het design is duurzaam en stevig, waardoor kids er veel speel- en fotografeerplezier door beleven. Echt een fotografiefeestje voor jong én oud, want wij kunnen niet wachten om de foto’s te bewonderen die Lucas maakt. Zo bijzonder en leuk om straks de beelden te kunnen bekijken!

Liefde voor fotograferen in de familie

We zijn heel erg dankbaar en blij dat we Lucas met deze verrassing blij kunnen maken. Hij kan vast zijn geluk niet op met deze prachtige camera, die ook nog eens zijn favoriete kleur heeft. Mijn camera’s zijn vanaf dat moment weer veilig én Lucas heeft een fantastische gadget waardoor zijn creativiteit gestimuleerd wordt. We verheugen ons op het geven van dit inspirerende cadeau! Stiekem heeft hij zijn liefde voor fotografie niet van een vreemde, al van jongs af aan vind ik het ook geweldig om te fotograferen en hadden camera’s een magische aantrekkingskracht op mij. Extra leuk om hem met de VTech Kidizoom Duo DX te kunnen verblijden.

Hou jij van fotograferen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.