Blog

De geweldige Gril & Leer Barbecue van VTech

Vtech Gril & Leer Barbecue

De derde verjaardag van Lucas was een gezellig feestje. We vierden het klein, omdat we midden in de verbouwing zaten en we het erg intensieve dagen vonden. Het huis stond volledig op z’n kop en we verbazen ons nog steeds over het aanpassingsvermogen van ons kleine vriendje. Hij heeft het zo goed doorstaan allemaal! Zijn derde verjaardag begon met de logeerparty op onze zolder, waar we tijdelijk sliepen omdat ons huis under construction was. Lucas vond het onwijs gezellig en heeft er heerlijk geslapen met ons! Die ochtend kreeg hij een groot cadeau met ontbijt op  bed. De feestelijke dag kon beginnen,want de Vtech Gril & Leer Barbecue was binnen!

Heerlijke gerechten dankzij de Vtech Gril & Leer Barbecue

Ken je het barbecuelied? Lucas zong het spontaan toen hij de Vtech Gril & Leer Barbecue zag en klapte enthousiast in zijn handen van blijdschap. Eind september mocht Lucas op het verjaardagsfeest van zijn opa echt barbecueën; hij was er niet weg te krijgen. Iedereen kreeg van hem een vleesje en hij wenste iedereen ook heel schattig eet smakelijk. Sinds dat moment vraagt hij steeds wanneer we zelf gaan barbecueën; dankzij de Vtech Gril & Leer Barbecue is dat nu zelfs elke dag mogelijk! De barbecue is een groot succes en dat is niet zo gek; spelenderwijs kunnen kids hun fantasie inzetten om de mooiste gerechten op tafel te zetten als echte chefkoks.

Vtech Gril & Leer Barbecue

Spelenderwijs leren, plezier maken en ontwikkelen

De Vtech IJscokar is na al die maanden nog onwijs populair speelgoed bij ons in huis. De concurrentie met de barbecue is daardoor groot! De barbecue past ontzettend goed bij de huidige interesses van Lucas om te bakken en eten klaar te maken. Deze grappige barbecue zingt vrolijke deuntjes, rijmpjes en zelfs liedjes. Er zit zelfs een spit in die de etenswaren herkent en de kids leert tellen en kleuren herkennen. Geweldig dat kinderen op deze manier educatief  worden gestimuleerd en zich onbewust verder ontwikkelen. De barbecue is ook nog eens leuk en leerzaam vanwege de fijne motoriek die kinderen moeten inzetten om speelplezier te ervaren. De accessoires maken het helemaal af! Handig ook voor ouders: de materialen zijn ontzettend stevig (de IJscokar gaat hier al 1,5 jaar mee en ziet er nog steeds uit als nieuw). Ook beschikt de Vtech Gril& Leer Barbecue over een regelbare volumeknop en schakelt hij automatisch uit als het niet langer wordt gebruikt. Ideaal!

Fan van Vtech speelgoed

Wij  zijn onwijs fan van Vtech en begonnen met het beroemde Kaasvriendje. Daar gaat onze tweede babyboy vast ook veel plezier door ervaren! Vtech is niet weg te denken bij ons in huis en Lucas geniet met volle teugen van dit prachtige speelgoed. De barbecue is een schot in de roos waar we vast nog heel lang lekkere maaltijden door zullen ‘eten’. Echt een feestje om je kind zo te zien stralen van blijdschap door al het speelplezier. Goud waard! De 3e verjaardag van Lucas werd dankzij de Vtech Gril & Leer Barbecue onvergetelijk en we genieten nog dagelijks na.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.