Blog

De eerste keer naar de show van Disney On Ice

Disney on Ice Magisch IJsfestival Ahoy 2019

Het was de beste vrijdag de 13e ooit; we mochten het Magisch IJsfestival van Disney on Ice in Rotterdam beleven. Voor Lucas zijn 3e verjaardag gingen we naar Rotterdam (Ahoy) om daar de magische show te kunnen ervaren. We keken er onze ogen uit! Het was een waar spektakel en ik vind het heel erg leuk om je er wat meer over te kunnen vertellen, omdat het een onvergetelijke ervaring voor ons was. Lees je gezellig mee?

Disney on Ice in Ahoy

We telden met veel plezier af totdat we de Disney show in Ahoy mochten bewonderen. Vrijdag 13 december was het zover; Lucas had er ook zoveel zin in! Schaatsen, zingen, dansen en de allerleukste Disneyfiguren zouden voorbijkomen die avond en we stuiterden allemaal van enthousiasme. We verheugden ons ontzettend op dit mooie gezinsuitje; een verademing om samen wat gezelligs te ondernemen na de verbouwing en intensieve periode. Eenmaal in Ahoy keken we onze ogen uit. Lucas kneep met spanning en enthousiasme in onze handen en kwam na vijf minuutjes al helemaal los. Toen de pauze aanbrak baalde hij ontzettend, maar we legden hem uit dat de Disneypersonages even moesten uitrusten van al het schaatsen en na een kwartiertje weer terug zouden komen voor de tweede helft van de show. Ik heb Lucas nog nooit zo opgelucht zien kijken!

Disney on Ice Magisch IJsfestival Ahoy 2019

Elsa van Frozen steelde de show!

We zijn zelf echte Disney fans, maar Elsa van Frozen is de ultieme favoriet van Lucas. Toen de show met Frozen figuren begon was Lucas helemaal aan het glunderen van plezier. Ook in de zaal was het te merken dat Frozen zeer populair is. Geweldig om Lucas onder de indruk te zien! Hij praat nog steeds over het feit dat hij Elsa heeft zien schaatsen en hij was ook helemaal weg van Olaf. Te lief en leuk om de show ook door zijn ogen te kunnen beleven. We gaan gauw wat meer Disney films bekijken, maar deze Disney on Ice beleving was hartverwarmend en mooi. We kijken er met zoveel plezier op terug! Heel knap ook om de choreografie van de schaatsers te bewonderen en de Disney muziek maakte het natuurlijk helemaal compleet. De komende periode staat het album op repeat!

Disney on Ice Magisch IJsfestival Ahoy 2019

Een onvergetelijke familiefeest voor jong en oud!

Het was een latertje voor Lucas, maar hij hield de Disney show fantastisch vol. Natuurlijk maakte het onwijs veel indruk om het Magische IJsfestival mee te maken en al die prachtige figuren zo mooi te zien dansen op het ijs. Het was een onvergetelijk familiefeest om bij te wonen en we vinden het een eer dat we deze beleving samen mochten ervaren. Disney on Ice was een geweldige ervaring voor jong en oud!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.