Blog

Wishlist – 7 X items waar ik het warm van krijg

Ik ben een eersteklas koukleum, misschien voor jullie inmiddels geen verrassing. In augustus werd mijn kruikje weer mijn beste vriend en nu ben ik niet meer weg te slaan naast de verwarming. Ook kan je mij uittekenen in een dikke sjaal als ik onderweg ben en thuis met fluffy sokken en een kop dampende thee. Van deze items gaat mijn hart sneller kloppen en krijg ik het weer warm!

Blond Amsterdam mok – Hoe leuk en vrolijk zijn de Blond Amsterdam mokken? Dat maakt het theedrinken toch echt tot een feestje? Ik hóu van thee en zeker tijdens de koudere dagen drink ik liters. Lekker om op te warmen en je moet goed blijven drinken als de verwarmingen aan staan anders droog je alsnog uit. Deze XL mok vind ik echt fantastisch!

OPI nagellak – Mij zie je eigenlijk zelden zonder nagellak, dan heb je wel echt een historisch moment te pakken als je mij toch zonder spot. Mijn favorieten? Dat zijn voornamelijk lakjes van het merk OPI, de kwaliteit ervan vind ik echt heel erg mooi en de tinten staan stralend op de nagels. Dit lakje genaamd Charged Up Cherry vind ik echt prachtig voor de koudere dagen!

Een dikke sjaal – Ik kan nooit genoeg sjaals hebben. Ik geniet van Aztec printjes en dikke, zachte stoffen. Hoe groter, hoe beter en het mogen ook halve poncho’s zijn of dekentjes. Bijvoorbeeld deze sjaal van de Only die je bij Zalando kunt shoppen (klik hier voor extra korting bij Zalando). Yes, hier krijg ik het warm van en word ik erg blij van!

Romans & thrillers – Ik ben fan van lezen, het werkt ontspannend en ik geniet ervan dat je kunt verplaatsen door woorden zonder dat je letterlijk van je plek af hoeft te komen. Schrijvers laten je reizen door de tijd en naar andere plaatsen, dat werkt verrijkend. Van een goed boek kan ik het warm krijgen en mijn hart gaat er sneller van kloppen. Mijn favoriete genres? Romans en thrillers!

Johnny Doodle – Sinds kort zijn Jord en ik helemaal fan van Johnny Doodle, hét nieuwe fudge- en chocolademerk op de Nederlandse markt. De blokken aan karamel zijn helemaal favoriet en de zakjes vol pure ingrediënten en lef zijn ook nog eens opvallend en lekker. Of opvallend lekker! Waarschuwing: wij krijgen er geen genoeg meer van en vinden het heerlijk, maar de stop-knop is tijdens de eetmomenten ver te zoeken. We love it!

Lampjes en kaarsen – Ik vind het heerlijk om thuis te komen en de kaarsjes aan te doen. Het wordt al snel donker en dan is het zo fijn om de warme sfeer in huis te halen. Kaarsjes zijn klein, maar maken een groots verschil. Ook deze kaars in de vorm van een ster (van de HEMA) vind ik geweldig. Ik ben fan!

♧ Freubel poef – Wat ik echt een sfeervolle eyecatcher vind? De freubel poef! Ik zit al heel erg lang te twijfelen, maar deze taupekleurige (bijvoorbeeld van Woonexpress) vind ik echt een plaatje. Het ziet er zo gezellig uit en het heeft een warme uitstraling. Ik neig naar een ‘ja’, zou ik mijn vriend Jord ook kunnen overhalen?

Waar krijg jij het warm van en gaat je hart sneller van kloppen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.